Praegu föderaalvanglas 17 aasta pikkust vanglakaristust palgamõrva tellimise ja pettuseste eest kandev Joe Exotici õudusunenägu sai teoks. Peale selle, et ta on kaotanud kõik meedia- ja kohtulahingud Carol Baskinile, sai naisest nüüd ka tema armastatud tiigripargi omanik, vahendab Independent.

Kohus otsustas, et Joe Exoticule, kelle pärisnimi on Joseph Allen Maldonado-Passage, kuulunud tiigripargi GW Exotic Animal Memorial Parki üleksandmine Jeff Lowe'le ja tema emale ei olnud seaduspärane, mis tähendab, et selle seaduslik omanik oli jätkuvalt Joe.

Kohus andis maa ja loomapargi Carol Baskinile, et leevendada ühe miljoni dollari suurust võlga, mis Exoticul naise ees oli.

Aastaid varem oli Joe Exotic "laenanud" Carol Baskini turunduskampaania motiive endale reklaami tegemiseks ning Carol Baskini naeruvääristamiseks. Baskin kaebas mehe autoriõiguste rikkumise eest kohtusse ja võitis.

Jeff Lowe'l on nüüd 120 päeva aega territooriumilt lahkuda ja võtta endaga kaasa kõik seal elavad eksootilised loomad.

Baskin, kellele kuulub loomapark Floridas, on aastaid Joe Exoticu kriitik olnud. Nendevaheline tüli jõudis lausa kohtusse, kus Joe süüdistas Carolit enda äri hävitamises laimukampaania abil. Baskin aga väidab, et Exotic piinab enda hoole all olevaid loomi.