Varasemalt pakuti Jennifer Anistonile, Courteney Coxile, Lisa Kudrow'le, Matt LeBlancile, Matthew Perryle ja David Schwimmerile ühe osa eest igaühele 1 miljon dollarit, kuid näitlejad selle summaga nõus ei olnud, vahendab Daily Mail.

Saade peaks plaanide järgi kestma ühe tunni, intervjuusid ja tagasivaateid sisaldava saate juhiks on eeldatavasti Ellen DeGeneres.

Eelmisel kuul mainis võimalust HBO Max'i (kanal, kelle pakkumine sarja "Sõbrad" näitamisõiguse osas ületas Netflixi) üks juhtfiguure Kevin Reilly, kuid kinnitas ka, et protsess on siiski kohati vaevaline. "Huvi on suur, kuid kõiki kokkuleppeid pole veel saavutatud.

See oleks esimene kord pärast 16-aastast pausi, kui kõik ilmuks koos ekraanile. Küll aga on kuuik pidevalt viimasel ajal väga nähtavalt avalikult suheldud ning jaganud seda sotsiaalmeedias. Eile tegi näiteks Chandleri osatäitja Perry viimasena neist kuuest endale Instagrami konto, mida siis kaasstaarid usinalt laikisid ja kommenteerisid.

Näitlejatele on "Sõbrad" igati tulus olnud ja on siiani. 1994-2004. aastatel eetris olnud sarja kahel viimasel hooajal said kõik näitlejad iga osa pealt miljon dollarit. Striimigigandid võitlevad näitamisõiguste pärast ning näitlejatele tiksub pangaarvele ka nüüd, enam kui 15 aastat pärast sarja lõppu miljoneid dollareid igal aastal (2% tuludest).