HBO meelelahutusprogrammide juht Chris Albrecht kinnitas New York Timesile, et sari on tõepoolest tulekul. Sari tuleb Ühendriikides ekraanile traditsioonilisel ajal õhtuti kell 21.00. Möödunud hooajal vaatas sarja esilinastust 11 miljonit vaatajat, mis on tasulise televõrgu kohta hämmastav näitaja.

Meeldetuletuseks neile, kellel ei ole enam meeles, mis kolmanda hooaja lõpus juhtus (DVD komplekt tuleb välja 27. augustil): Jackie jun. (Jason Cerbone) läks parematele jahimaadele, Soprano mehed Silvio (Steven Van Zandt) ja Christopher (Michael Imperioli) said kautsjoni vastu vabaks ja noor AJ (Robert Iler) pääses vaevu sõjaväeakadeemiasse saatmisest.

Mis aga uue hooaja sisusse puutub, siis on sarja tegijad sunnitud liituma tunnistajate kaitse programmiga, kui nad peaksid kasvõi üht suupoolt paotama. Üks julge insider aga sosistas, et uuel hooajal on rohkem näha kuumaverelist Ralph Cifarettot (Joe Pantoliano), samuti dr. Melfi (Lorraine Bracco) patsienti Gloriat (Annabella Sciorra), ka üritab FBI tungida sügavamale kuritegelikku maailma, lastes agent Daniellel (Fairuza Balk) sõbrustada Adrianaga(Drea de Matteo).