See pole aga kõik. Alates 7. jaanuarist on programmis Terrence Malicki draama „Elupuu“: „Elupuu” on Malicki viies film, mis on omamoodi ülistuslaul elule, mis otsib vastuseid kõige painavamatele ja inimlikumatele küsimustele läbi intiimse ja ilmotsatu virvarri, Texase linnakeses elava perekonna vahetutest emotsioonidest aegruumi lõpmatuseni, poisiliku naiivsuse kadumisest meheks sirgumiseni.
Lisainfo SIIT

Kuni 8. jaanuarini jätkub eriprogramm „Vene talv“, mille raames näidatakse kahte filmi: romantiline "Päris koopia" ning "Le Havre - sadamalinn". Esimeses filmis mängib Juliette Binoche ning teine film on meile juba tuttava Aki Kaurismäki linateos. 
Lisainfo SIIT ja SIIT 

Programmis jätkab ka populaarne „Lõbumaja“, mis on visuaalselt tore, sensuaalne, samas realistlik ajastudraama. Film kandideeris tänavu Cannes’i filmifestivalil Kuldse Palmioksa auhinnale. Soundtrackil mängivad moodsad bluusi- ja rokilood. Lavastajaks on Bertrand Bonello, kes seob möödunu oskuslikult tänapäevaga, on filmikunstnikuna seksuaalsuse teemaga piisavalt sina peal. Kõige huvitavam filmis on jälgida lõbutüdrukute omavahelisi suhteid, mis teeb “Lõbumajast” omamoodi antropoloogilise uurimistöö.
Lisainfo SIIT

11.jaanuaril liitub ka täiesti kodumaine linateos Tolgi ja Maimiku "Umbkotid“, mis räägib kahest tegelasest – aferistist „projektitaja” Rainist ning mitte väga noorest ja mitte väga lootustandvast filmilavastajast Andresest, kes üritavad iga hinna eest reklaamiuniversiumis kanda kinnitada. Nad hiivavad endale suurkliendi, kellele müüakse maha ambitsioonikas reklaamiidee. Alguses läheb kõik hästi, aga siis hakkab pettuste võrk ilmsiks tulema. Kas asi päädib katastroofi või triumfiga, võib juba jaanuaris näha vabariigi parimatel ekraanidel.

Lisainfo SIIT