Filmis teevad suurepärased rollid Kuldgloobusega pärjatud Cate Blanchett, hiljuti lahkunud noor staar Heath Ledger, Christian Bale, Richard Gere, Ben Whishaw, Marcus Carl Franklin — kõik Bob Dylanina.

Esilinastusseansil räägib Bob Dylani fenomenist muusikakriitik Tõnis Kahu.

Todd Haynesi sürrealistlik kunstbiograafia “Kus on Bob Dylan?” on inspiratsiooni ammutanud ikoonistaatusesse tõusnud laulja ning laulukirjutaja Bob Dylani elust ja temaga seotud legendidest.

Sarnaselt Dylanile, kelle loomingus on kokku põimunud tohutu hulk erinevaid žanre ja voole, kasutab ka Haynes filmis erinevaid võtteid ja stiile, milles võib ära tunda tsitaate nii Godard‘ilt kui Fellinilt ning mis meenutavad Dylani laulutekstide poeetilist kaost.

Kuna Dylanit võib nii mõneski mõttes pidada kameeleoniks, kelle elu ja muusika erinevaid tahke on pea võimatu ühe sõõmuga edasi anda, on film kokku põimitud katketest, kus Dylanit või õigemini tema erinevate eluetappide koondkujusid kehastavad erinevad näitlejad.

Film esilinastus mullu Veneetsia filmifestivali võistlusprogrammis, võites kolm kaalukat auhinda, nende hulgas parima naispeaosatäitja Volpi karika Cate Blanchetti Dylani-rolli eest. Sama rolli eest on pälvinud Cate Blanchett veel Kuldgloobuse, Independent Spirit Awardi ning paljude festivalide ja filmikriitikute ühenduste tunnustuse.

value="http://www.youtube.com/v/CZGseissqX8">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/CZGseissqX8"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">