Film, mille võtted algasid suure saladuskatte all möödunud nädalal, räägib apokalüptilisest riigist, kus puudub igasugune seadus ja kord. 60-aastane laulja kehastab vananevat rokkarit, kes lastakse vangist välja vaid üheks päevaks ja üheks kontserdiks, lootuses, et tema muusika võib päästa selle maailma. Esialgsetel andmetel kõlab filmi heliribal vähemalt 30 minutit Dylani klassikalisi lugusid.

Hollywoodi tuntumatest staaridest löövad BBC rahastatavas linateoses kaasa Penelope Cruz, Jessica Lange, Jeff Bridges, Christian Slater, John Goodman ja Mickey Rourke, kirjutas Daily Telegraph. Cruz kehastab prostituuti, Bridges ajakirjanikku, Lange kontserdikorraldajat ning Goodman laulja agenti. Filmi režissöör on eduka telesarja “Seinfeld” kaasprodutsent Larry Charles.

Dylani senine filmikarjäär on olnud kesine. Ta viimased suuremad filmid “Renaldo and Clara” (1978) ja “Hearts of Fire” (1987) ei leidnud kuigi sooja vastuvõttu ja ilmselt seetõttu üritabki Dylan oma uue projekti võimalikult vaikselt valmis saada.