23. korda toimunud Valencia Cinema Jove filmifestivali täispikkade mängufilmide võistlusprogrammi peavõiduga kaasnes ka auhinnaraha 18000 eurot, mis on mõeldud filmi levitamiseks Hispaanias.

„Sügisballi“ auhinda käis Valencias vastu võtmas üks filmi peaosalistest Taavi Eelmaa, kelle furoori tekitanud lõpukõne 28. juunil auhinda vastu võttes kõlas nii:

“Te, hispaanlased, olete väga lahked — võidate jalgpallis Venemaa ja annate meile selle ilusa auhinna. Kogu „Sügisballi“tiim on selle üle äärmiselt õnnelik. Paar päeva tagasi helistas Veiko Õunpuu mulle ja ütles: ”Taavi, me vajame iga hinna eest seda auhinnaga kaasaskäivat raha uue filmi jaoks. Tee kõik, et me selle saaksime, isegi siis, kui peaksid tegema midagi tõeliselt räpast…midagi väga halba…Ma müün isegi juba oma motikat”. Ma ei ei saanud täpselt aru, millele Veiko vihjas. Aga ma olin kõik hommikud rannas, sõin hästi ja vaatasin filme. Mul on hea meel, et sellest piisas. Aitäh!”

„Sügisball“ on varem võitnud Veneetsias Orrizzonti auhinna, tunnistatud parimaks filmiks Marrakechis, lisaks on Veiko Õunpuu nimetatud parimaks režissööriks Thessaliónikis ja Bratislavas. Filmi operaator Mart Taniel pälvis parima operaatoritöö auhinna Rumeenias Cluj filmifestivalil.

Lisaks sai „Sügisball“ žürii eriauhinna Estorilis ning kuus auhinda PÖFFil 2007.