„Tunnen end suurepäraselt ja olen valmis selleks, mis ees ootab,“ rõõmustas vastne superstaar pärast võitu otsesaates, kus lõpuhääletuses osales ligi 70 000 inimest, kellest Jana poolt oli 52,9 protsenti, teatas TV3.

Jana nautis superfinaali etteasteid kogu südamest. “Väike närv oli sees, aga mitte palju,” kommenteeris ta naeratades.

Janat ootavad lisaks superstaari-tiitlile ka plaadileping ja 100 000-kroonine auhinnaraha. Juba homme kohtub ta aga maailmakuulsa staari Lenny Kravitziga.

Tiitlist napilt ilma jäänud Arno Suislep võttis kaotust rahulikult, lubades pärast pingelist saateperioodi aja maha võtta ja süstamatkale minna.

„Muusikat ma ei jäta,“ lubas ta.

Superstaar Janat hindab Arno kõrgelt: “Jana esitused olid väga stabiilsed kogu finaali jooksul ja ta on kahtlemata andekas artist.“

Jana andekust hindasid väga kõrgelt ka kõik žüriiliikmed, olles ühel meelel, et Janas on peidus eriline säde, mis lauljast tõelise staari teeb.

„TV3 on selle hooaja superstaarisaatega väga rahul. Saade tõi avalikkuse ette hulgaliselt uusi positiivseid kangelasi ning telerite ette tõeliselt suure hulga televaatajaid,“ ütles TV3 tegevjuht Toomas Vara.

Tänavu alustas TV3 staariotsingutega jaanuarikuus. Pärnus, Jõhvis, Tallinnas ja Tartus kogunes eelvoorudesse ligi 2400 noort, kellest läbi teatri-ja stuudiovoorude jõudsid lõpuvalikusse 10 finalisti — Eliis Pärna, Timothy Jarman, Taavi Immato, Artur Rassmann, Norman Salumäe, Keit Triisa, Kristjan Laas, Arno Suislep, Jana Kask ja Kristiina Piperal.

Sarjas osalemise aeg tõi finalistidele palju uusi kogemusi ja populaarsust; paralleelselt saatega anti kontserte ja tehti heategevust.

Eeloleval pühapäeval algusega kell 20.25 on TV3 eetris staarisarja erisaade, mille keskmes Jana, tema emotsioonid ja plaanid pärast superstaariks saamist.