Just Tallinna eelvoorus käis ka Ott Lepland ning seda koguni kahel korral; „Eesti otsib superstaari“ kõige esimesel hooajal langes nooruke Ott saatest välja juba teatrivoorus.

„Usun, et olin siis lauljana veel välja kujunemata, laulsin vaikselt ja tasaselt ning olin nö hall hiireke,“ meenutab Ott Lepland. „Mäletan, et seisime Rivo Kingiga koos kohtunike ees, kui öeldi, et mina lähen ja Rivo jääb.“ Ott tunnistab, et tookordne väljalangemine andis talle tugeva tõuke end edasi arendada. Uuesti tuli Ott end tõestama kaks hooaega hiljem, mil Tallinna eelvoorus kohtunikelt kollase kaardi lunastamine osutus oodatust keerulisemaks. „Kohtunikud lasid mul ikka korralikult erinevaid lugusid laulda, aga siis pika mõtlemise peale tuli lõpuks kolm jaatavat vastust ja kollane kaart,“ rõõmustab Ott.

Noortele lauljaametist unistajatele soovitab Ott mitte põrumist karta. „Sageli tulebki kukkuda selleks, et asjades selgust saada ja edasi areneda. Kõige tähtsam on, et ei jääks ühe koha peale tammuma, sest sageli on sellised kukkumised, libastumised ja sassiminekud väga heaks motivaatoriks, et järgmist sammu astuda,“ annab Ott nõu.

Saate eelvoorud toimuvad veel kahes Eesti linnas:

25. ja 26.augustil Tallinnas Solaris Keskuses
1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses