Millest see kõik alguse sai?

TV3Su nägu kõlab tuttavalt” esimene saade oli eetris täpselt aasta eest ja tõi ekraanile kaheksa staari: Tanel Padari, Getter Jaani, Evelin Võigemasti, Peeter Oja, Karl-Erik Taukari, Tanja Mihhailova, Henrik Normanni ja Hanna-Liina Võsa. Teisel hooajal osalesid Ott Lepland, Maia Vahtramäe, Kaire Vilgats, Andero Ermel, Gerli Padar, Jüri Vlassov, Nele-Liis Vaiksoo ja Koit Toome. Ja absoluutselt kõiki neid oleme nüüdseks igal pool üritusi ning saateid juhtimas näinud.

Nii Toome kui Padar näitasid end näosaates värskest küljest, olid avatud ja kõigeks valmis ja seda märkasid ka teletootjad. Nii osaleb Toome tänaseks saates “Staarid veinimõisas”, Padar sai aga rolli menukas noorte krimisarjas “Kättemaksukontor”, kus ta Marioni austajat Danieli kehastab. ETV märkas Henrik Normanni ja Gerli Padarit, kes said “Perepeo” uuteks saatejuhtideks ja enne seda vallutas Gerli ETV ekraani ka “Lauluga maale” saatejuhina.

Populaarsust koguvad ka kohtunikud

Näosaates kohtunikurolli täitnud Eda-Ines Etti krabati kiirelt “Me armastame Eestit” mängu juhtima, kus näeb ka näosaates laulnud ja naljatanud Peeter Oja ning TV3 “Kolmeraudset” tulistanud Mihkel Rauda, kes tegutseb lisaks Lenna Kuurmaa ansamblis ja kirjutas hiljuti USAs lavastatud etenduse “American Monkey”, mis otseselt tuletatud ta kogemusest “Eesti otsib superstaari” kohtunikuna.

Teatrisõpradele tuttav näosaate võitja Evelin Võigemast ei jäta nüüd oma annet enam vaid Linnateatri külastajatele, vaid pani sel nädalal oma improvisatsioonioskused proovile TV3 saates “Palume lavale!”, kus samuti näosaate kohtunikuks olnud Andrus Vaarik talle samas võistkonnas tuge pakkus.

ETV, Kanal2, TV3 jagavad vennalikult samu staare

Näitleja Märt Pius, kes samuti värvatud saatesse “Palume lavale!”, sai televaatajatele tuntuks eelmisel kevadel koos Hendrik Normanniga tehtud paroodiasaatest “Faktuaalset kaamerat” ning ärgem unustagem ka R2 Aastahiti vaheklippe, milles Pius kehastas TiitFMi saatejuhti.

Hakkab juba segamini minema? See pole kaugeltki veel kõik! Neljapäeval alustab Kanal2s uus telesaade “Laula mu laulu”, kus jälle Tanel Padarit ja Getter Jaanit näeme. Tõeliseks edulooks on aga pärast näosaadet veel laiemale üldsusele tuntuks saanud Tanja, kes võitis Eesti Laulu ja sõidab nüüd Eurovisioonile, nii et pääsu tema nimest ja loost “Amazing” pole nii pea. Samuti ka keerulisest lavakoreograafiast, millega ta näosaates säras.

Staarisaate kustumatud tähed

Ja siis on ju meil veel Teele Viira! See staarisaatest võrsunud saarepiiga veab hetkel saadet “Reisijaht”, juhtis varem “Tantsi tagumik trimmi”, möllab nüüd veinimõisas ja teeb sinna vahele bändi Sounds Of September. Aasta tagasi tagasi juhtis ta ka TV3 saadet “Eesti asi”.

Ott Lepland ja Birgit Õigemeel — staarisaatest võrsunud sõbralikud ja muhedad lauljad, kes on Eesti Laulul võidukana end tõestanud ja Eestit eurolaval tutvustamas käinud, ei puudu samuti ühestki telesaatest. Kui aasta tagasi võisime Õigemeelt näha teekonnal Eurovisionile ning jaanuaris Eesti Muusikaauhindadel, siis eile oli ta saates “Palume lavale”. Tegus! Sest vaid pooleaastase poja emana on orbiidil püsimise tõeline saavutus, mille kõrvale mahub ka uus plaat ning arvukad ülesastumised.

Kallis lugeja, kes on aga see näitleja või laulja, keda sooviskid sina ekraanil enim näha ning mida oleks sinu arvates Eestile vaja, et uut verd ja värskust ekraanile juba tuttavate ning heana tõestanute kõrvale tuua?