Jaanuaris ootavad vaatajaid telerite ette Eesti tippnäitlejad ülipõnevast detektiivisarjast „Sild“ võlanõudjad Ants ja Lembitu uuest realitysarjast „Võlakütid“, imekaunid naised „Minu imelise muutumise“ uuest hooajast ja armastatud näitlejad kuldgloobuse võitnud sarjast „Meie elu“. Lisaks ootab reisiseltskond Venemaalt kaasa elama ka uuele seikluslikule sarjale „Reis tulemägede maale: Kamtšatka“.

Veebruarikuus naaseb ekraanile tagasi otsekohene ja terav saatejuht Mihkel Raud saatega „Kolmeraudne“. Samuti saavad kõik küpsetamisfännid rõõmustada, sest ees on ootamas ka „Eesti parim pagar“ uhiuus hooaeg. Samuti ei puudu TV3 ekraanilt Katrin Lust oma skandaalse saatega „Kuuurija“ ning Marek Lindmaa ei jäta probleeme lahendamata saates „Sotid selgeks“.

Skandinaavia hitt-krimisari „Sild“ neljapäeviti kell 20.30!

„Sild“ on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud vene-eesti versioon. Eesti ja Venemaa vaheliselt Narva jõe sillalt, mis ühendab Narva ja Ivangorodi linnasid, leitakse naise surnukeha, mis on asetatud täpselt riigipiirile nii, et üks kehapool jääb Eesti ja teine Venemaa poole. Mõlema riigi territooriumil toimuv uurimine näitab, et „tõeterroristi“ nime taha peitunud kurjategija tahab tähelepanu tõmmata sotsiaalsele ebavõrdsusele, kuid aja jooksul saab selgeks, et teda kannustab isiklik kättemaks.

Seriaalis teevad rolli kümmekond Eesti tippnäitlejat, sh Elina Purde, Guido Kangur, Kristjan Sarv, Andrus Vaarik, Marta Laan, Indrek Taalmaa, Meelis Rämmeld, Katariina Unt ja Leino Rei. Seriaali peaosades kehastab Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaad Leedu näitleja Ingeborga Dapkūnaitė ja Vene uurijat Maksim Kazantsevit näitleja Mihhail Porechenkov. Stsenaariumi on kirjutanud Dmitri Kurilov, produtsent on Julia Sumatshova ja režissöör Konstantin Statski.

„Sild“ on rootsi-taani kolmas kriminaalsarja adaptsioon („The Bridge“). Originaallugu toimus sillal Rootsi ja Taani vahel („Broen“). Peale seda tehti USA ja Mehhiko adaptsioon („The Bridge“) ning prantsuse-inglise versioonis oli silla asemel kasutatud tunnelit („The Tunnel“).

Uus realitysari „Võlakütid“ esmaspäeviti kell 20.00!

Nahktagid, Mercedesed, BMW-d ja püstolipaugud! Ants Päär ja Lembitu Kitt on võlanõudjad, kes on oma töö ja olemisega otsekui kinni jäänud 90. aastatesse. Nende meeste töö ei ole meelakkumine, tavaliselt vajatakse nende teeneid alles siis, kui võlgniku peale ei hakka isegi kohtutäituri hammas. Nii on Pääri ja Kitti argipäevaks teha võlgniku värava taga suitsu ja talle iga kord võimalikult ebamugaval viisil meelde tuletada „mees, maksa võlg ära“, või organiseerida võlgniku akna all paaritunnine meeleavaldus, mille ajal veoautod vahetpidamata signaali annavad. Või teha midagi veel vastikumat. Kuigi nii mehed, kui nende töö on otsekui laenatud 90. aastate kuritegelikust maailmast, on Pääri ja Kitti töömeetodid seaduslikud ning nende klientide hulka kuuluvad väga lugupeetud ettevõtted, sh pankade liisingfirmad ja suured tööstusettevõtted. Nüüd suunduvad mehed pea ees teleekraanile võlglaseid jahtima ja raha üritatakse kätte saada. Saate tootja on skandaalne Katrin Lust.

„Minu imeline muutumine“ uus hooaeg kolmapäeviti kell 20.00!

Juba nädala pärast jõuab TV3 ekraanile „Minu imeline muutumise“ uhiuus hooaeg. Viis julget naist alustavad telekaamerate ees kaks aastat kestvat teekonda uue ja parema elu nimel ning läbivad operatsioonid, mis toovad nende ellu imelise muutumise. Need viis naist jutustavad saates oma loo sellest, kuidas välimus on nad elus õnnetuks teinud ja kuidas parimad esteetilise ja plastilise kirurgia spetsialistid, hamba- ja silmaarstid nüüd nende välimust uskumatul moel muudavad. Saatejuht on Eve Kallaste.

Uue hooaja lood keskenduvad varasemast rohkem meditsiiniliste probleemide lahendamisele. Ave on lapsest saati kannatanud koledate lillakassiniste laikude pärast, mis katavad tema nägu ja kaela ning mille raviks on seni Eestis puudunud teadmised. Arenenud lasertehnoloogia abil õnnestus laigud eemaldada, mis on ainulaadne sündmus Eestis. Inga sündis ebasümmeetrilisena, sh näost ja ka tema kehapooled on erineva pikkusega, erineva suuruse ja kujuga rindadest rääkimata. Lisaks on tal mõlemal jalal 4 varvast. Lisaks jõuavad vaatajate ette lood eaka naise nooruslikumaks daamiks muutumisest ja ühe tüdruku printsessilikult ilusaks naiseks saamisest. Uue hooaja esimene muutuja on 142 kilone üksikema Merike, kes on pärit Võrumaalt.

Uus seikluslik reisisari „Reis tulemägede maale: Kamtšatka“ neljapäeviti kell 20.00!

Toredad inimesed, metsik loodus, kaunid vulkaanid, mõrvarlikud sääsed, kärestikulised jõed, suured mereloomad ja ohtlikud karud – kõik see iseloomustab Kamtšatka poolsaart, mida nimetatakse ka Venemaa alguseks. Saatesarjaga „Reis Siberi südamesse: Baikal“ vaatajate südamed võitnud reisiseltskond, keda veab Onu Raiu (Raivo Malter), alustab uut seiklust Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal Kamtšatka poolsaarel, mille president Lennart Meri on paljude vulkaanide pärast nimetanud Tulemägede maaks. Seni on eestlased seal käinud peamiselt loodusekspeditsioonidel ning kala- ja jahiretkedel. Lummava maastikuga Kamtšatka poolsaarele ei vii ühtegi teed ja seekord peab reisiseltskond hakkama saama kohapealt renditud maastikusõidukitega. Tulemägesid ja metsikuid jõgesid täis maastik on aga niivõrd ligipääsmatu, et liikuda tuleb ka jala, mootorsaanide ja jahtidega ning ööbida telkides, millele lisab ärevust teadmine, et Kamtšatkal elab ca 12000 pruunkaru. Saatesarjas näeb imelist loodust, Venemaa ettemääramatut elukorraldust, põlisrahvaste ning tänapäeva venelaste elu ja palju põnevaid olukordi, mis ühel seikluslikul rännakul ikka ette tulevad.

Kuldgloobuse võitnud sari „Meie elu“ stardib 16. jaanuaril!

Juba 16. jaanuaril jõuab TV3 ekraanile üks viimaste aastate parimaid sarju, kuldgloobuse võitnud meistriteos „Meie elu“ („This is Us“), mis räägib südamliku ja emotsionaalne loo kolmikutest, nende eluraskustest ja võrratutest vanematest. Osatäitjateks on armastatud Mandy Moore („A Walk to Remember“), Milo Ventimiglia („Heroes“, „Gilmore Girls“), Sterling K. Brown („ American Crime Story“), Chrissy Metz, Justin Hartley jpt.

Rebecca Pearson (Mandy Moore) ootas kolmikuid ning lapsed otsustasid ilmale tulla oma isa Jack Pearsoni (Milo Ventimiglia) 36. sünnipäeval. Rebecca, Jacki ning nende laste Kevini (Justin Hartley), Kate'i (Chrissy Metz) ja Randalli (Sterling K. Brown) elud rulluvad lahti erinevatel aegadel. Rebecca ja Jacki lood keerlevad peamiselt nende abielu algusaja, laste sünni ja keerulise kasvamise ümber. Vaatajad näevad ka, kuidas Kevin, Kate ja Randall täiskasvanuna hakkama saavad ja mida nad on lapsepõlvest kaasa saanud: Kevin jäi lapsena sageli tähelepanuta, Kate maadleb kehakaaluga ning Randall on oma õest-vennast erinev. Tegelaste lood näitavad, millised emotsionaalsed sidemed on pereliikmete vahel.