Praegu veel nimetamata võitja on kogu sarjas kuues tšempion. Saatejuht Jeremy Clarkson oli võidu osas hämmingus ning usub, et tegu on sarja ajaloo parima osalejaga, kirjutas BBC.

Saade filmiti ilma stuudiopublikuta, seega ei saanud kasutada "küsi publikult" õlekõrt. Selle asemel oli kahel korral saadaval "helista sõbrale".

Clarkson ütles: "Ma olen täiesti hämmastunud ja põnevil, et me leidsime kellegi, kes teab kõigest kõike. Ma ei jõua ära oodata, mil televaatajad seda näevad ja tahaks ka ise seda uuesti vaadata. Oli tõeliselt lõbus seda vaadata."

Clarksoni, kes juhib ka saadet "The Grand Tour", sõnul läbis mängija 15 küsimust kiiresti ja valutult. Ühel hetkel hakkas konfetisid sadama ja saatejuht sai teadustada, et mängija võitis miljon naela.

Nii mitmedki imestasid, miks ITV teatas miljonivõitja juba varem. Üks fänn sõnas, et miljonimängu teebki huvitavaks teadmatus, aga kuna ta nüüd teab, et võitja tuleb, on see tunne rikutud.

Telekriitika Mark Jeffries aga andis kaks põhjust, miks telekanal seda tegi. Esiteks võis ITV arvata, et see info lekib. Ja teiseks, nüüd tuleb igal õhtul teleka ette suurem hulk inimesi, et võitu oma silmadega näha.

Miljoni on varem võitnud Judith Keppel (2000), David Edwards (2001), Robert Brydges (2001), Pat Gibson (2004) ja Ingram Wilcox (2006).