Tavapäraselt kell 19.00 on suvel eetris „Seitsmeste uudiste“ põhisaade, millele alates järgmisest esmaspäevast lisanduvad kell 22.00 algavad „Kümnesed uudised“.

Põhisaates minnakse suvel külla Eesti küladesse,et rahvas saaks neist lemmikuima valida. Külaelu eestvedajad on peagi oodatud endast teada andma, et „Seitsmesed uudised“ võiks kohale sõita ja inimestega juttu puhuda ning kohalikke uudiseid-rõõme-nalju-kaunitare ja külafilosoofe teistelegi tutvustada.

Lisaks pakub Anna-Maria Veidemann-Makko võimaluse suviseid tähtpäevalisi TV3 esindajate poolt õnnitlema kutsuda. Selleks, et kallist sõpra või sugulast pidupäeval üllatada, on vaja endast teada anda laupäevase sünnipäevanurga tegijaile,kes tublist inimesest saatesse toreda loo teevad.

Marek Lindmaa saab suvel oma eksperimendi-rubriigi, Gräzin-Riisalu kolivad stuudiost rahva sekka ning jätkuvad Sirje Eesmaa värvikad elustiililood.

Endiselt saab TV3 uudistetoimetusele saata ka oma kodukoha fotosid, et väiksemategi Eestimaa paikade ilmaennustust kajastataks: ilmateade@tv3.ee

Uudistesaated jõuavad suvel eetrisse Mart Mardisalu, Marek Lindmaa, Annely Adermanni ning Sirje Eesmaa juhtimisel. Suveilma teadustavad Liis Lusmägi ja Erkki Sarapuu, lotouudiseid vahendab Regina Kaselaid.

„Seitsmesed uudised“ on TV3s igal õhtul kell 19.00 ning „Kümnesed uudised“ alates 6.juunist kell 22.00.