Televaatajad tunnevad teda "Pealtnägija" toimetaja ja lugude autorina ning nüüd tutvustab Kadi ennast uues rollis - otsesaate juhina.
"Olen veidi hirmul, ma ei ole enne otse-eetrit teinud ja see muudab mu ööd tänasest ilmselt unetuks," naerab Kadi. "Ma olen nagu suvetööl, õpin, õpin ja õpin kogu aeg. Senini on minu suvi olnud töö-suvi. Ja kiire suvi. Ja mis kõige tähtsam - huvitav. Aga, peaasi, et nägu oleks naerul!" lisab ta kavalalt, kergitamata saladusteloori oma nädala teemadelt, kuid kinnitades, et "Suveniir" on kohal kõikjal, kus toimub midagi olulist ja huvitavat.

"Suveniir" on ühe saatejuhi autorinädal ja edaspidi ootavad televaatajaid ees kohtumised Maire Aunaste, Meelis Kompuse, Roald Johannsoni, Grete Lõbu, Toomas Luhatsi ja Viktoria Ladõnskajaga. Igaüks neist teeb saadet oma moodi ja nii palju kui on saatejuhte, leidub ka teemasid.

"Väga hea meel on selle üle, et vaatajad on uue saate üles leidnud ning seni vaid kiidusõnu öelnud," rõõmustab ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet. "Olen kindel, et ka järgmistel nädalatel pakub "Suveniir" palju üllatusi!"