Esmaspäeval, 2. juunil kell 20.00 alustab “Suvereporter”. Loomulikult kolib uudistemagasin stuudiost vabasse õhku ja varuks on mitmeid üllatusi. Augusti lõpus tähistab „Reporter“ juba oma 10. eetri-juubelit.

2. juunil kell 21.00, kohe pärast “Suvereporteri” avasaadet, jõuab Kanal 2 ekraanile lõbus kogupere telemäng “Peitusemeistrid”. Vahvad eesti pered valmistavad oma kodus ette eriti nutikad peidukohad. Seejärel saabub neile külla tuntud inimene – avasaates näitleja Tiit Sukk – kes peab peitu pugenud perekonna etteantud aja jooksul üles otsima. Kui ta seda ei suuda, siis ootab perekonda kopsakas rahaline auhind. Kavalaid peidupaiku aitab leiutada ja meisterdada ka saate meeskond eesotsas saatejuhi, naljasarjast “Parim enne” tuntud näitleja Mart Toomega.

Teisipäeval, 3. juunil kell 21:30 üllatab Kanal 2 vaatajaid verivärske Ukraina detektiivisarjaga “Nuuskija”, mille peaosas särab Eestist pärit näitleja Kirill Käro. Nuuskija on eradetektiiv, kelle peamine töövahend on tema erakordne haistmismeel, mis on ühtlasi tema õnn ja õnnetus. Ühelt poolt aitab see tal lahendada kõige mõistatuslikumad kuriteod, teisalt muudab see tema eraelu aga äärmiselt keeruliseks, sest ta teab inimestest liiga palju – tema üliterava nina ees paljastuvad ka kõige intiimsemad detailid... Rahvusvaheliselt üliedukas “Nuuskija” on Ukrainas ja Venemaal viimaste aastate vaadatuim telesari ja selle peaosatäitja, Eestist pärit Kirill Käro esitati Venemaa parima meesnäitleja auhinnale. Tänaseks on sari juba rohkem kui 10 riigi tele-ekraanidel ja ameeriklased ning prantslased plaanivad sellest ka omakeelsed versioonid vändata.

Eelmisel suvel naelutas eesti televaatajad telerite ette Türgi hittsari “Tuhat ja üks ööd”. Esmaspäeval, 9. juunil kell 18 jõuab Kanal 2 ekraanile samade tegijate uus igaõhtune draamasari “Armastus ja karistus”, mis on tänaseks lummanud ligi 50 riigi vaatajaid. See kirglik ja romantiline sari põimib ühte “ristiisaliku” perekonnaloo, moodsa linnaglamuuri ja võitmatu armastuse. Yasmine leiab vaid paar nädalat enne pulmi oma peigmehe truudust murdmas. Kättemaksusoov ja süütuse kaotamine esimesele ettejuhtujale muudavad Yasmine’i elu igaveseks. Kaks vaenutsevat perekonda, vastumeelsed abielud, mis peavad verevalamise lõpetama ja üks süütu kaunishing, kes satub selle kõige keskele.

Alates pühapäevast, 8. juunist naaseb Kanal 2 ekraanile suviselt hoogne “Merevaade”. Sepo Seemani juhitud saade avardab kõigi merehuviliste silmaringi, toob vaatajani uudised ja leiab üles veel rannakülades elavaid vanad meremehed, kel lõbusaid jutte ja laule rohkem kui küll.

Teisipäeval, 10. juunil algab aga kõigile kalastamishuvilistele mõeldud saade “Kalailm”.

Suve edenedes jõuab Kanal 2e vaatajani veel draamasari “Taltsutamatu süda”. 2013. aastal ilmavalgust näinud uus armastussari ilusast ja metsikust kuid väga kitsastes oludes elavast Maricruzist, kes armub kohalikku rantšopidajasse Octaviosse. Kui mees peab teadmata ajaks lahkuma, otsustab Maricruz minna suurlinna oma isa otsima. Ta leiab eest heategija, kes teda kasvatab, harib, annab talle uue nime ja teeb temast ärinaise, kelle ees on pool maailma peagi põlvili.

Ekraanile jõuavad ka armastatud välismaiste sarjade "Mentalist" ja "Komissar Rex" uued hooajad ning ekraanile jõuavad tagasi ka kõik telehooaja armastatud kodumaised hittsarjad.