2010. aastal algasid TLÜ Balti Filmi- ja Meediakooli uue maja, Nova, ehitustööd. Nova maja asub Narva maanteel Tallinna Ülikooli peakampuses. Hoone projekt on tehtud Salto arhitektuuribüroos Karli Luige, Maarja Kase ja Ralf Lõokese poolt. Võiduprojekt nimega „Küpsis“ valiti 32 konkursile saadetud lahenduse seast. Majale tegi sisekujunduse Ville Lausmäe. Ehitustöid teostas Skanska. Maja maksumus oli 6,9 miljonit eurot, millest 4,7 miljonit oli ülikooli enda finantseering ja 2,2 miljonit kaeti Euroopa Liidu struktuurfondidest.

Nova majas on pinda ligi 4000 ruutmeetrit. Hoones on lisaks auditooriumitele kaasaegne tootmiskompleks oma filmipaviljoni, telestuudio, kinosaali, heli- ja montaažiruumidega. Majas alustab tööd Digikeskus filmide järeltootmiseks. Nova majas leiab uue kodu ka EKA animatsiooniosakond.

BFM alustas kolimist Sütiste tee 21 rendipinnalt Nova majja 21. septembril. Nova maja avamine toimub 26. septembril kell 14.00. Selle piduliku sündmusega tähistab Balti Filmi- ja Meediakool ka 20 aasta täitumist filmiõppe ja 15 aasta täitumist audiovisuaalse meedia õppekava algusest. Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakool asutati 2005 aastal. Kool on ainuke Põhja-Euroopa filmi- ja meediakool, kus õpingud toimuvad peamiselt inglise keeles. BFMis on võimalik kõrgharidust omandada kolmel erineval suunal: ristmeedia tootmine, filmikunst ja audiovisuaalne meedia. Õpingud toimuvad multikultuurses keskkonnas ja kool keskendub teoreetilise õppe ühendamisele praktikaga. Hetkel õpib ülikoolis üle 400 inimese, 65 neist on välismaalased, 25st erinevast riigist.