Süvahavva talu peretütar Arnika on hakanud uskuma, et see kõik, mis eelmisel suvel toimus, oli lihtsalt halb unenägu. Ta ei tea, et tõeline võitlus surematust tõotava võimu pärast alles algab.

Süvahavva saladust jahib rikas ärimees Ludwig von Risebetter (Ivo Uukkivi) ja tema kaunis käsilane Eva (Triinu Meriste). Nad teavad, et üleloomuliku võimu saavutamiseks peavad nad leidma iidse käsikirja ja võitma Arnika usalduse. Kuid Ludwig ja Eva pole ainsad – Süvahavva neitsile ihub hammast ka saladuslik vennaskond, kelle verine ajalugu ulatub kaugele keskaega.

Arnika peab lõpuks valima, kas ta tahab jääda tavaliseks tüdrukuks või saada selleks, kelleks ta tegelikult on sündinud – arbujaks, kes suudab kokku viia elusate ja surnute maailma. Kui Arnika saab teada, et tema kätes on ka ta noorema venna Arno (Toomas Parra) elu, ei ole tal enam valikut...

Osades Doris Tislar, Ivo Uukkivi, Ene Järvis, Mari-Liis Lill, Uku Uusberg, Hans Kaldoja jpt. Stsenarist Indrek Hargla, lavastaja Gerda Kulli-Kordemets, helilooja Sten Sheripov, produtsendid Ivo Uukkivi ja Ken Saan.