Pidulikul EFTA 2020 galal esinevad erilise lava-show ja uue looga “Johnny Bravo” Grete Paia ja Pluuto. Lisaks astuvad üles armastatud Ott Lepland, Maarja ja Koit Toome. Õhtujuht on Tõnis Niinemets. Programmist ei puudu ka üllatused. Ülekanne algab kell 18.30 ETV2 kanalilt.

Kevadel toimuma pidanud Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala toimub sel korral vähendatud külaliste arvuga. Korraldusmeeskond jälgib pidevalt Terviseameti nõuandeid, et minimeerida viiruseleviku riski. Eesti Filmi Instituudi juht Edith Sepp lisas: “Meie jaoks on turvalisus äärmiselt oluline. Selle jaoks oleme otsustanud vähendada kutsutute arvu ning külalised istuvad saalis vahedega. Loodame siiski, et kõik elavad nominentidele ja võitjatele teleri vahendusel kaasa ja järgmisel aastal saame korraldada gala taaskord suuremalt.” Alexela Kontserdimajas mõõdetakse külalistel ja meeskonnal distantsilt kehatemperatuuri, soovituslik on kanda maski ning olemas on desinfitseerimisvahendid. Võimalusel paluvad korraldajad hoida distantsi uksel, garderoobis ja baarides.

EFTA 2020 gala toimub 3. septembril Alexela Kontserdimajas, mida filmi- ja telehuvilised saavad jälgida ETV ja ETV2 vahendusel. Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut koostöös ID Productioniga. Gala korraldamist toetavad LHV, Telia, Elisa ja Eesti Kultuurkapital. Koostööpartnerid on ERR, ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3.