Andekad lapsed, kes peidetud kaamerate ees raadio otse-eetri vallutavad, tõestavad, et nad on võimekad saatejuhid. Ajakirjanikutalenti näitab ka noor neiu Laura, kes küsitleb Alari Kivisaart, et teada saada, mis mees ta tegelikult on. „Mul kulus mõni hetk aru saamaks, et mingit vingerpussi mängitakse. Telehundina hammustasin ka selle peagi läbi, et tüdrukule küsimusi kõrva öeldi. Segadust tekitas minus see, et ei osanud seisukohta võtta - kas peaksin siiski nö tõsiselt vastama või hakkama ka mingit "jama" suust välja ajama. Kukkus välja vist midagi vahepealset,“ kirjeldab Kivisaar intervjuule mõeldes.

Eriti hull-koomiline kogemus ootab täna aga Trafficu lauljat Silver Laasi, kes kutsutakse fotosessioonile modelliks, kuid kohapeal hakkab toimuma midagi hoopis kummalist. Silveri oskus pingelises seisus vastu pidada pälvib saatejuht Genka kiidusõnad: „Silver oli tubli. Kardan mõeldagi, mida mina tema asemel oleks teinud!“

Lõbus telesari „See pole lastesaade“ seab lapsed ja täiskasvanud varjatud kaamerate ette, et näha, kuidas nad ootamatud olukorrad lahendavad. Saatejuht on Genka.

„See pole lastesaade“ on TV3s täna kell 20.00.