Siiani on selgunud näiteks see, et Tarmo "Lädra" Laane on Koit Pikaro käest või korraldusel väidetavalt korralikult peksa saanud.

Pikaro ise kommenteeris saadet nii: "Tarmo Laane kohta käib ütlus, et teadlased pole avastanud lüli ahvi ja inimese vahel. See, mida ta räägib, on haige."

"Minu sisetunne ütleb, et Lädra, kes oli saates purjus või laksu all, läks saatetegijate ette kellegi käsul ja soovil," avaldas saate kohta arvamust ka endine politseiametnik Kalle Laanet.

Saade on on nii-nimetatud tipptegijana välja käinud Meelis Lao. Kui uskuda kommentaare, siis on tegu olnud vales suunas sihtimisega.

Kommenteerija pfff kirjutas: "Ja polnud Lao Mell ka mingi "eesti maffia kroonimata kuningas".
Tol ajal tegid vähe teised mehed ilma, osade nimed eeskätt linnuka grupeeringu omad on ju ajakirjandusest korduvalt läbi käinud: Daniel Mäng, Andre Piispea, Rain Võsand, Imre Arakas, Toomas Helin, Janek Kukk, Kalev Kurg, Robert Pohlak, Jaak Tuuksam, Aleksander Kuusik, Rünno Kristjuhan, Toomas Kajak, Bergid Tartus, Urmas Grossthal, Tamme Toivo jt. Lisaks Konksu Tom."

Kas tarkusest või puhtast teadmatusest on sarja peategelane faktide osas siiani üsna sõnaaher olnud.
Oleme veel teada saanud, et kanti Kappa dresse, käidi ööklubides kaklemas ning pättide omavahelised probleemid eskaleerusid löök-lõikamine-laskmine mudeli järgi.
Lisaks on selgunud, et kohalikud löömamehed pidasid ennast isamaaliselt meelestatuks.

Kas viimane "Eesti maffia" osa paljastab midagi uut?