Kui Mari (Elisabet Reinsalu) haiglas silmad lahti teeb, ei tea ta, kas on lapse kaotanud või mitte. Indreku (Vladas Radvilavicius) nägemine rahustab teda, kuid see rahu on üürike, sest Indrek on justkui teine mees... Veel suurem üllatus tabab Mari siis, kui Barbi (Liina Olmaru) teda haiglas külastab ja selgub, et Indrek oli just see, kes Barbiga kontakti võttis. Ometi mõistab Mari, et tal tuleb valik teha ja sedapuhku suunab õde Piret (Inga Lunge) tema mõtted Barbi osas sellistele radadele, kus need seni käinud ei ole.

Pireti sõbranna Marleen (Liis-Katrin Avandi) on tagasi. Just nüüd, kui Piretile tundub, et kõik hakkab sõbranna elus laabuma, kohutab teda Arturi (Hellar Bergmann) mõte, et inimesed ei muutu ja Marleeni lapse isa ei pruugi päris siiras olla.

Kertu (Liis Haab) on jõudnud oma eluga ja Tõnu (Taavi Otsus) toel sinnamaani, et ta ei olegi enam päris kindel, mis teda rohkem rõõmustaks – kas see, et Erik (Indrek Sammul) jääkski oma armukese Riina (Angelika Mikk) juurde, või see, kui mees koju tuleks ja nende pere taas tervik oleks. Päris kindlasti ei usalda ta praegu sõnagi, mis Eriku suust tuleb.

Ema Sirjel (Rita Rätsepp) on kavalad plaanid: ta nuiab oma heasüdamlikult õelt Üllelt (Katrin Saukas) välja suurema summa, et oma äri alustada. Raha on aga alati Sirje nõrkus olnud ja äril ei ole sellega midagi pistmist...

Kodumaine hittsari “Pilvede all” on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne Carmen Pritson-Tamme “C-Komandot”.