Kulturist Argo Ader on täna paremas vormis kui kunagi varem. Pärast viit aastat seljatas ta kohtus need, kes teda kindlustuspetturiks tahtsid tembeldada. See kohtusaaga pani aga põntsu tema abielule ja lükkas ta peokeerisesse, kus ta tahtis enamasti üksinda oma valu leevendada. Täna räägib Argo avameelselt oma abielulahutuse tagamaadest ja sellest, kuidas tema teele sattus 18 aastat noorem Maarja. Samas tunnistab Argo: “Ma andsin endale kunagi lubaduse, et ma mitte kunagi ei lahuta pere. Kahjuks ma olen seda lubadust murdnud”.

Poliitik ja europarlamendi saadik Siiri Oviir on olnud 41 aastat abielus. Oviir peab imelikuks kui abielupaari ühte poolt kutsutakse peole ilma abikaasata. Siin on aga Eesti pidudekorraldajatel veel pikk tee minna. Täna hindab Oviir aga üle kõige aega oma pere ja lähedastega ning tunnistab ausalt, et ei kavatse enam kevadel Euroopa Parlamenti kandideerida. Veel enam, ta kavatseb poliitikukarjääri täiesti seljataha jätta.

Modelliagentuuri omanik, ärinaine Margit Jõgger räägib pidudest siin Eestis ja välismaal. Eelmisel aastal shokeeris ta avalikkust teatega, et abielu võrdub tema jaoks surmaga. Kuidas ja miks lõppes siis tema abielu? Millised on moemaailma tipp-peod ja kas neid külastatakse pigem üksi või kaaslasega?

Teemale annab oma hinnangu ka pere- ja paariterapeut Ilona Grassmann, kes teab põhjust, miks inimesed suhtes olles teineteisest kaugenevad. “On kaks valikut: olla oma partnerile avatud ja seeläbi haavatav, aga lähedane, või olla turvatsoonis, mitte avatud ja kaugenenud oma partnerist”.

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud jutusaade “Stereo” on Kanal 2 eetris täna kell 20.05