Vahel on elus vaja valesid otsuseid, et mõista, kes on tegelikult olulised ja miks. Barbiga (Liina-Riin Olmaru) kohtudes avanevad lõpuks Mari (Elisabet Reinsalu) silmad: talle saab lõpuks ometi selgeks, kes on ta elus kõige tähtsamal kohal. Kindlasti ei ole see inimene, kes sõbranna maski taha peitudes talle tegelikult vaid halvimat soovib.

Pireti (Inga Lunge) armukadedushood on kontrollimatud ja üks pöörane skandaal järgneb teisele. Sõbranna Marleen (Liis-Katrin Avandi) leiab, et Piretil on viimane aeg psühholoogi poole pöörduda, sest nii see enam jätkuda ei saa.

Kertu (Liis Haab) abikaasa Erik (Indrek Sammul) on vähemalt näiliselt otsustanud pereõnn päästa. Kertu ei tunne aga Eriku vastu enam mitte midagi, isegi viha mitte. Ometi tajub naine, et ta on saatuslikul ristteel, mille üks rada on lühike, kiire ja romantiline Londoni reis koos Tõnuga (Taavi Otsus), teine aga vaevaline, okkaline ja aastatepikkune töö oma abielu kallal. Kumb tee valida?

Ema Sirje (Rita Rätsepp) tundub aga olevat ainuke, keda õnnejumalad hüljanud ei ole. Ta kohtub sharmantse härraga (Andres Dvinjaninov), kes sulab naise valede käes nagu kevadine lumi. Just selles mehes näeb Sirje lahendust oma elukestvale ahnusele, sest tundub, et selle mehe rahapada keeb täistuuridel.

Kodumaine hittsari “Pilvede all” on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne Carmen Pritson-Tamme “C-Komandot”.