Tänases osas seab Piret (Inga Lunge) oma pulmade pidamise kahtluse alla: kas on ikka hea mõte pidada pulmi ajal, mil tema noorem õde Kertu (Liis Haab) elab üle oma abielu raskeimat perioodi?

Kertu on aga aru saanud, et tal ei ole loota mitte kellegi teise kui ainult enda peale. Nii otsustab ta astuda esimese tõsise sammu iseseisvama elu suunas ja läheb tööd küsima inimeselt, kes kunagi ta vihavaenlaste sekka kuulus.

Kertu abikaasa Eriku (Indrek Sammul) tagaotsimiskuulutus tekitab kõigis asjaosalistes segaseid tundeid. Kuigi mees pealtnäha naudib koduseid mesinädalaid oma uue armukese Riina (Angelika Mikk) seltsis, kummitavad tedagi mälestused toimunust ja tõelist rahu ega õnne ei paista tulevat. Võib ju küll põgeneda, näiteks Taisse, aga iseenda eest ei põgene kuhugi.

Mari (Elisabet Reinsalu) elab aga nii nagu üks rikka mehe naine lapseootuse ajal endale lubada saab. Tema päevi täidavad iluprotseduurid, šoppamine, kohvikud ja kohtumised. Juhuslikult ristub ta tee ammu unustatud sõbrannaga, kelle väljailmumisest ta aga oma mehele Indrekule (Vladas Radvilavicius) kõssata ei julge.

Esimeme “Pilvede all” episood oli Kanal 2 ekraanil 8. septembril 2010. Esialgu plaaniti sarja teha üks hooaeg, kuid selle fenomenaalne edu ja televaatajate palav armastus innustas sarjategijaid jätkama. “Teeme seda sarja senikaua kuni see nii tegijatele, näitlejatele kui ka kõigile teistele rõõmu pakub. Mitte midagi ei pea tegema, me tahame teha,” räägib sarja produtsent Toomas Kirss.

Kodumaine hittsari “Pilvede all” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30, kohe pärast “Heeringas Veenuse õlal” uusi osi.