Tänasest loos selgus, et rägastik on hulka hirmsam. Nimelt oli nüüdses loos peategelaseks Päärson, kes enda sõnul investeeris poole aasta jooksul 102 000 eurot Napsepi salongi, ta on tasunud tolle trendika LPG masina eest ja lisaks ka töötasusid, kreeme, sisseseadet, üüri ning kommunaalkulusid. Napsep, kes Päärsoni juukseid lõikas, pakkus viimasele, et võiks koos uue salongi püsti panna. Soomes elav Päärson oli päri ning kandis esimese maksena Napsepile 900 eurot, uskudes, et temast saab ilusalongi omanik, kes saab kasumist 40 protsenti.

Peagi tahtis Napsep aga juba suuremat summat – 44 000 eurot, et osta palju tüli põhjustanud LPG masin. Päärson kasutas ära enda isiklikud säästud, laenas enda ema ning eksmehe käest ja võttis summa sularahana välja. Kõik osapooled ehk Napsep ühes elukaaslasega, Päärson ja masina edasimüüja kohtusid trendikate inimeste sööklas ning suur summa vahetas omanikku.

Naine pidi andma Napsepile järjest rohkem raha, mistõttu sattus ta olukorda, kus oli sunnitud kirikus kerjama ning Soome lastekaitse hakkas tema vastu juba huvi tundma ja hoiatas, et kui tema majanduslik olukord ei parane, jääb ta lastest ilma. Seetõttu otsustas naine tegutseda ning enda investeeritu tagasi nõuda.

Hargnema hakkavad sündmused, mille kohta on “Kuuuurija” ja Eesti Ekspressi andmed mõnevõrra erinevad. Ajalehe artikli kohaselt nõudnud Päärson Napsepilt telefonitsi, et kohtutaks ilusalongis. Pärast jutu lõpetamist unus aga kõne veel kestma ning Napsep olevat kuulnud, kuidas Katrin Lust jaotanud inimesi autosse ning seletanud kuidas parkida ja salongi siseneda. Saate sõnul olevat aga Napsep palunud ise kokkusaamist, et raha nuiata.

Päärson palus saatuslikuks kohtumiseks Lustilt kaasa üht kaamerameest, et üldsus saaks teada, mis tegelikult juhtus. Ajalehes öeldu kohaselt oli Napsep telefonis kuuldu tõttu salongist hirmuga põgenenud ning kohale jäi vaid tema elukaaslane Kaspar Pruus, kes Päärsoni, tema eksabikaasa ning filmimehe saabudes asju jäi klattima. Pruus olevat keelitanud telefoniga filmijat kaamerat ära panema, ent too jätkas tegevust. Päärson ja tema eksabikaasa asunud salongist lisaks LPG masinale ära viima ka kreemipotsikuid. Seejuures ei tutvustanud naine enda kaaskonda. Lusti versiooni kohaselt olevat Päärson endaga kaasas olnud mehi siiski tutvustanud ning ka filmimist ei keelatud neile kordagi.

Ajalehe artikli kohaselt olevat Pruus kannatanud vägivalla all ning tema ise kordagi kätt ei tõstnud, kuna naisterahvast ta jõuga takistada ei taha. “Kuuuurija” loo kohaselt oli kõik vastupidi, ning Pruus olevat Päärsonit löönud ja muidu laia lehte mänginud.

Ekspressi loo kohaselt pidi kohale saabunud politsei hakkama taga ajama Päärsoni eksabikaasa autot, kuhu oli salongist kaasavõetu pakitud. “Kuuuurija” andmete kohaselt oli mees aga pärast politsei märguande nägemist peatunud kohe kümme meetrit salongist eemal.

Lisaks tõi TV3-e saade välja, kuidas Näpsep soovitanud Päärsonil minna enda keha müüma ning too oli seda ka tõepoolest kaalunud, ent tema moraal sellel siiski sündida ei lasknud. Veel hirmsamaks teeb loo fakt, et suur tüliõun ehk LPG masina ostmise juures tolles eliitsööklas polevat hoopiski kohal olnud masina maaletooja esindaja, vaid keegi võõras.