Korraldasime Publiku lugejate seas küsitluse, kes nende arvates on kõige nõrgem paar ja peaks tänasest saates selguma. Lugejad arvavad, et lahkuma peaksid Nastja ja Marko. Kuigi kõik kolm paari on hääletuse järgi üsna tasavägised, on kõige rohkem vastuhääli saanud Nastja ja Marko - 42% häältest. 36,3% hääletanutest tahaksid, et saatest lahkuksid Liina ja Mairold. Kõige ebatõenäosem on Ithaka Maria ja Marko lahkumine, sest nende vastu on vaid 21,7% häältest.

Tänases saates kõlavad ainult eestikeelsed lood.

Žürii hindas paaride tantse järgmiselt:

Nastja ja Marko

Tango

Ants Tael: "Nüüd ma sain aru, milles asi on... Näljas." Ants Tael teeb märkuse, et Nastja ei püsi rütmis ja astub valesti. "Ilus Tango oli!" kiidab mees siiski.

Merle Klandorf soovitas Markol Nastjat edasi näljas hoida, sest nii saab Marko naist paremini juhtida ja paika tõsta. "Muidu oli väga tangolik tango - terav!"

Jüri Nael: "Oli lahe tango, aga... alguse oleks võinud teha teatraalsemana." Nael ei olnud väga rahul numbr ülesehitusega.

Punkte: 24

Paso doble

Ants Taela jaoks oli loo valik üllatus. Nastja ei püsi Taela sõnul rütmis. "Natuke kohmakavõitu samm oli. Aga kogu lugu oli mõjus."

Merle Klandorfi arvates oli Tõnis Mägi "Koidu" järgi tantsitud paso doble vormilt rahvuslik ja sisult ladinaameerikalik.

Jüri Nael oli pahviks löödud loovalikuks. 

Punkte: 28

Punkte kokku: 52


Liina ja Mairold

Aeglane foxtrott

Ants Tael kiitis, et paari areng on olnud hämmastav. Kui esialgu arvas Tael, et Liina on kotitäis märga liiva Mairoldi küljes rippumas, siis nüüd on ta oma arvamust muutunud.

Merle Klandorf kiitis samuti Liina arengut. "Kõiges on asi lähenenud võistlustantsija positsioonile." Tantsu kohta tegi Klandorf märkuse, et standardtantsus peab naine mehe liikumisest sõltuma.

Jüri Nael: "Mulle meeldib, et te olete kirglikud!" Nael lisas, et kogu see kirg tuleb tantsupõrandale kaasa ja see on paari trump.

Punkte: 28

Džaiv

Ants Taela arvates oli tants kena, kuid ta tegi märkuse, et Liina tantsib liiga ettepoole.

Merle Klandorfile tants ei meeldinud. "Kogu tants oli Liina osas kontrollimatu." Klandorf ootas rohkemat ja paremat - eriti pärast paari superhead standardtantsu.

Jüri Naela sõnul oli see üks kuradima vinge show. "Teil on julgus riskida!" 

Punkte: 27

Punkte kokku: 55


Ithaka Maria ja Marko

Quickstep

Ants Taela arvates oli tants natuke külmavõitu. "Koostants jättis mõnes kohas natuke soovida," arvas Tael.

Merle Klandorfile meeldis paari quickstep väga. "Üks pisikene norimine - kui võimalik, siis tulevikust standardtantsudes võiks daam oma sõrmi veidi graatsilisemalt hoida."

Jüri Naela arvates on Ithaka Maria ja Marko väga ilusad. "Ithaka Maria, sulle on loodus andnud väga-väga palju. Küsimus on selles, mis saab edasi." Jüri Nael ütles, et ta ei julge hästi hääletada, sest žürii lemmikud hääletatakse saatest välja.

Punkte: 29

Džaiv

Ants Tael kiitis, et tantsus eksimusi peaaegu ei olnudki. Rütmiliselt oli Taela sõnul päris hea, kuid oli ka väikesi probleeme.

Merle Klandrorf imestas, et Maria pani rütmiga veidi mööda. Merle kiitis, et Ithaka Maria on oma kehahoiu saanud paika.

Jüri Nael ei hakanud kommentaare ütlema, vaid saatis need kirjaga kohale.

Punkte: 30

Punkte kokku: 59

Vaata galeriid peaproovist!