Nädala pärast astub võistlustulle kuus paari:
Johannes Ahun ja Kerstin Kruuse, Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja, Ithaka Maria Rahula ja Marko Kiigajaan, Urve Palo ja Aleksandr Makarov,  selgeltnägija Nastja ja Marko Mehine ning Liina Vahter ja Mairold Millert.

Saadet alustasid Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja, kes valisid tantsuks džaivi.
Ants Tael: "Ilus tants oli. Muusika oli raske, seetõttu ei tahtnud rütm hästi välja tulla. Rütmiprobleemid toovad minu silmis hinnet alla.

Jüri Nael: "Väga tabav algus. Ženja, sa vaatad hästi palju maha ja suhtle publikuga ega oma paarilisega. See on teie mõlema probleem. Minu jaoks olite kogu aeg liiga muusikas. Muidu oli lahe number ja te hakkate paarina juba paremini funktsioneerima ka."

PUNKTID: 16

Teisena tantsisid Dave Benton ja Valeria Fetissova, kes valisid tango.

Ants Tael: "Dave, ma imestan, et sa pärast seda tantsu väsinud pole. Oleks tahtnud näha natuke ka võistlustangot. Eks ma mõtlen hinde välja

Bueno! Magnifico! Tore oli ka see, et Dave'il on veidike kühmus selg, aga selle tantsu juurde see sobib. Joreagraaf kasutas Dave'i temperamenti ilusti ära."

Jüri Nael: "Dave täitsa tegi tööd. Poosid ja tasakaal oli olemas. Minu jaoks oli see positiivne. Hullunud pilk sobis siia hästi. Dave, sul on natuke kätega probleeme. Kohe, kui paarilisest lahti lased, ei oska sa nendega midagi teha."

PUNKTID: 15

Kolmandana tantsisid Liina Vahter ja Mairold Millert, kes esitasid tango.

Ants Tael: "Sissetulek oli väga kena. Liina on õppinud kõndima, seisid oma jalgade peal."

Merle Klandorf: "Hea näitleja on see, kes rollid erinevalt välja mängib. Olen hämmingus, kuidas Liina on kolmandaks saateks nii palju areneda. Olen väga rahul selle tangoga."

Jüri Nael: "Loomulikult saaks ju norida igasuguste asjade kallal. Aga mind huvitab hoopis see, kas laval on staarpaar või ei. Teil on see miski olemas. Hea loo valik ja lahendus. Teie silmadest alla poole ma ei jõudnudki."

PUNKTID: 18

Neljas paar oli Urve Palo ja Aleksandr Makarov, kes tantsisid džaivi.

Ants Tael: "Mulle ei meeldinud, et võtsite sellise muusika. Sissejuhatus oli pikavõitu. Siis, kui saate teineteisest kinni võetud, läks asi paremaks."

Merle Klandorf: "Eks pikkadel paaridel ongi džaivi raske tantsida. Mulle ei meeldinud jalakeste sissepoolsus. Seade mulle meeldis, koreagraafia oli ju hästi tehtud."

Jüri Nael: "Seadega tegite asja endale raskeks. Aga müts maha, see oli aus asi. Urve, poosid võiks varem ära lõpetada. Teie kui paar, olete minu jaoks musternäide selles, kuidas paar laval toimima peaks. See oli superilus."

PUNKTID: 14

Viiendana tantsisid Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan, kes esitasin tango.

Ants Tael: "Reeglitevastast midagi ei olnud. Liiga puhas oli see, ei oska kuskilt kinni hakata. Väga jõukohase tango tegite. Te tulite sellega toime."

Merle Klandorf: "Mulle meeldis pühendumus selle tantsu tantsimises. Eelmises saates oli Ithaka näos paanika, seekord oli kõik paigas. Häiris see, et Ithaka liigub jalad ees, ja kui tagurpidi, siis on raskuskese liiga taga."

Jüri Nael: "Ithakale on palju antud. Mulle meeldib, et vaatamata sellele võtate endale väljakutse."

PUNKTID: 18

Kuuendana võistelnud selgeltnägija Nastja ja Marko Mehine valisid džaivi.

Ants Tael: "Tantsu oli mõnus vaadata, hea seadega. Nastja oskas küll stressinägu teha, kui jalad oleksid ka džaivi tantsinud, oleks olnud ilusam vaadata."

Merle Klandorf: "Kostüümid on tõesti toredad. Liiga palju oli näitemängu, tantsu jäi väheseks. Häiris, et muusikas oli palju eksimusi."

Jüri Nael: "Hea meel, et vähemalt üks paar tuleb iga nädal välja asjaga, mis paneb ahhetama."

PUNKTID: 14

Viimasena astusid lavale Johannes Ahun ja Kerstin Kruuse, kes valisid tango.

Ants Tael: "Väga pikk eelmäng oli. Palju te seda viskit jõudsite seal juua? Mis juhtus? Jubedalt puterdasite. Mõte oli hea."

Merle Klandorf: "Mina pole küll selgeltnägija, aga usun, et teie sisetunne tahaks uuesti teha. Väljanägemine oli suurepärane, aga segiajamist oli palju."

Jüri Nael: "Läks peesse natuke see asi. Aga mis siis. Tegelikult oli näha, mis seal olla oleks võinud. Sissejuhatus jäi tõesti natuke liiga pikaks."

PUNKTE: 14

VAATA FOTOSID: