“Tantsud tähtedega” kolmanda koha said Peep Vain ja Olga Kosmina. Tundus, et möödunud aasta võitja Olga ei olnud lahkumiseks veel valmis, sest otsuse kuulmisel puhkes ta nutma.

Peebul oli aga ettenägelikult tänukõne kaasa võetud — väidetavalt juba kolmandat saadet järjest.

Esikoha pärast hakkavad võitlema aga Luisa ja Martin ning Koit ja Kerttu. Eks ole näha, kas Martinil, kes ka eelmisel aastal finaali pääses, on kogenenumana eelised või võidab värske veri Kerttu näol.

Žürii hindas sel korral paaride tantse järgmiselt:

Luisa Värk ja Martin Parmas
Tango
Ants Taelale Luisa ja Martini tango meeldis. “Mulje oli hea, eriti algus oli tantsul väga hea,” kiitis ta paari. Taelale tundus, et Luisa väsis veidi lõpuks ning tants läks natuke loksuma. Siiski arvas kohtunik, et see oli üks parimaid tantse, mis paar on esitanud.

Janika Mölder arvas, et lisaks mõnusale algusele, oli tangol ka väga lahe lõpp. “Ilus tants, te olete tõeliselt arenenud,” ei suutnud ka Mölder vaimustust varjata.
Punkte: 37

Rumba
Jüri Naelale Luisa ja Martini samba väga meeldis, sest koreograafia oli väga huvitav. “Te hoidsite ilusti tasakaalu ja olite väga võluvad,” kommenteeris Nael. Ta kiitis paari rasket koreograafiat, mille esitamisega nad väga hästi hakkama said. “Luisa sõrmed peaksid olema veidi pehmemad,” noris ta ainult natuke.

Merle Klandorf rääkis, et kohtunikel on viis hindamiskriteeriumit, millest kaks Luisa ja Martin täitsid — koreograafia ja muusikasse tantsimine olid neil paigas. Luisa kehahoiakuga peaks aga Klandorfi sõnul veel vaeva nägema.
Punkte: 39

Punkte kokku: 76

Peep Vain ja Olga Kosmina
Aeglane valss
Jüri Nael oli raskes seisus, sest tangot ja aeglast valssi on raske võrrelda. Ta nägi tantsus küll paari rütmilist loksu, kuid tunnistas, et Olga ja Peebu aeglane valss läks kohale.

Merle Klandorf tunnistas, et on Jüri Naelaga nõus. Ta osutas tähelepanu sellele, et kuigi aeglane valss on lüüriline tants, ei ole see aga kurb. Ta oleks tahtnud Peebu suul naeratust näha. Samuti oleks kohtunik tahtnud näha paremaid ülakehaliine.
Punkte: 32

Pasodoobel
Ants Taelale avaldas esitus muljet. “Seade oli äge, kuigi selles tantsus peaks naine olema keep, mitte härg,” vihjas ta vääritimõistmisele. Taela arvatel oleks võinud seisang olla uhkem.

Janika Möldri arvates oli Olgal ja Peebul väga lahe koreograafia. “Standardimees ei ole sa kindlapeale!” kinnitas ta Peebule.
Punkte: 40

Punkte kokku: 72

Koit Toome ja Kerttu Tänav
Kvikstep
Ants Taela arvates oli see väga meeleolukas kvikstepp. Ta noris aga hüpete kallal: “Võiks hüppeliigesega töötada.” Samuti oli swing Taela arvates natuke liiga üles alla pumpamine. “Miks te vahepeal charlestonit hakkasite tegema? Selle eest võtame ju punkti maha,” noomis ta paari.

Janika Mölder oli tantsuga väga rahul: “Koit tundus mulle nagu päikesejänku. Tõesti ilus.”
Punkte: 37

Džaiv
Jüri Naela arvates sobis “Kikilipsu” lugu Koidule ja Kerttule ülihästi. “Kõik oli tibens-tobens!”

Merle Klandorf kiitis paari showd: “Teatrietendusena oli tants äge.” Siiski sattus üks aps läbi terve loo sisse. Nimelt on rokirütmis teine ja neljas takt rõhulised ja sellest pani Koit terve loo ajal mööda.

Punkte: 38

Punkte kokku: 75

Möödunud korral lahkusid saatest Andrus Värnik ja Kaisa Oja, mis oli koreograaf Dmitri Harchenko sõnul ka ainuõige valik — paar oli saate nõrgim.

Enne Andrust ja Kaisat lahkusid saatest Dag Hartelius ja Kristina Tennokese, Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov, Katrin Karisma ja Veiko Ratas ning Beatrice ja Eduard Korotin.