“Tantsud tähtedega” saatega annetati liikumispuudega laste toetuseks üle miljoni krooni, mis ületab eelmisel aastal kogutud summa.

Finaalsaates esitasid Koit ja Kerttu kvikstepi ja samba. Luisa ja Martin tantsisid täna aga fokstrotti ja sambat. Kolmanda tantsuna esitasid mõlemad paarid showtantsu.

Žürii hindas paaride tantse järgmiselt:

Koit Toome ja Kerttu Tänav
Kvikstepp
Ants Taela arvates oli Koidu ja Kerttu kvikstepp kena: “Arvan, et oli väga mõnus kvikstepp.” Siiski oleks Tael tahtnud näha rõõmsamaid jalgu. Ka olid tema arvates polkahüpped liiga karvased.

Janika Mölderi arvates oli lavaletulek tõsiselt pealetükkiv. “Te pimestasite nii vaatajad kui žüriid oma julge algusega.” Siiski märkas Mölder üht väikest komistust.
Punkte: 35

Samba
Jüri Nael mainis ka Kerttule ja Koidule, et kui nad rekvisiite kaasa toovad, siis neid võiks pikemalt kasutada. Tundub, et Naelal on täna uss sisse pugenud, sest küsis: “Mis on see, mis on teid finaali toonud?” ja vastas ise ka küsimusele: “Eks see ninnu-nännu on teid finaali toonud.”

Merle Klandorfi arvates oli paaril võimas latinistlik esitus. Ta kiitis, et Kerttu ja Koit ei eksinud kordagi rütmis:“Tänane samm oli perfektne!”
Punkte: 39

Showtants
Ants Tael oleks tahtnud näha Koidu laulu ajal tantsu — lipsit. Kuid üldiselt oli ta paari showtantsuga rahul. Tema arvates oli see kena lahtiriietumine. “Natuke jäi pooleli?” vihjas ta irooniliselt striptiisihõngulisele tantsunumbrile.

Janika Mölderi arvates emotsiooni jätkus. “Te olete pakkunud kogu saate ajal publikule meeletut showd, mis on olnud televaatajale meeltmööda.”
Punkte: 38

Punkte kokku: 112

Luisa Värk ja Martin Parmas
Fokstrott
Jüri Naelale tundus, et see, et Luisa ja Martin teisena alustasid, muutis nad natuke närviliseks: “Natuke rabe oli.”

“Koristage praht enda järel paremini ära,” tegi ta märkuse lavale jäetud vihmavarju ja kirja kohta. Naela arvates oli tantsu selles fokstrotis natuke vähe, lõpp-poosid valgusid laiali. “Finaali esimene etteaste oli tagasihoidlik,” oli muidu positiivne Nael täna kriitiline.

Merle Klandorf kiitis paari, et kogu saate jooksul on nad olnud väga tublid, kuid tänane avatants ei olnud nii tugev, sest sulg- ja kolmiksamm olid väheke trepilised.

“Kiirusta aeglasemalt“ — just selliselt tuleb Merle Klandorfi arvates fokstrotti tantsida.
Punkte: 34

Samba
Ants Tael kiitis Luisat: “Väga ilus ja vaba esitus, igasugune kramp oli kadunud.” Talle meeldis, et Martin ja Luisa tulid kõikide erinevate rütmidega kenasti toime.

“Öeldakse, et eestlased on tuim rahvas. Luisa, sinu tants on mõnusalt särtsakas,” kiitis Janika Mölder Luisat. “Sa peaksid mõtlema, mida sa edasi teed, kas tantsid või laulad?” on ta Luisa tantsuoskusest lummatud.
Punkte: 40

Showtants
Jüri Naela sõnul väga raske on võtta otsust, kes peaks võitma. Ta osutas tähelepanu sellele, et kuigi ideed olid Koidu ja Kerttuga samad, siis Luisa ja Martin läksid kaugemale. “Teie, kes te olete olnud kõige korralikumad, üllatasite positiivselt, sest teie jaoks oli see tants juba väga-väga palju,” kiitis ta siiski paari.

Merle Klandorf tunnistas, et paari loovalik läks talle hinge, sest Valgre kuulub ka tema lemmikute hulka. Ka tema osutas sellele, et Koidu ja Kerttuga oli palju kattuvaid elemente, kuid tunnistas, et tantsunumber talle meeldis.
Punkte: 40

Punkte kokku: 114

Külasta ka “Tantsud tähtedega” FOORUMIT!

Vaata videot Koidust ja Kerttust nädal enne finaali!

Finaalsaate pilte näed SIIT!