Eesti “Tantsud tähtedega” ajaloos esitavad allesjäänud paarid esmakordselt osalise formatsioontantsu, kus kaks paari peavad liikuma ühtemoodi, eksimata sammude, rütmi või muu tantsus olulise vastu. Ühe võistkonna moodustavad Anna Levandi ja Getter Jaani oma tantsupartneritega, teise aga Jan Uuspõld ja Stig Rästa.

Tša-tša-tša võistkonnavõistlusel tuleb paaridel ühtemoodi tantsida, aga tantsust ei puudu ka kummagi paari soolo-osa. Ühise tantsuosa seadsid paaridele Olga Kosmina ja Eduard Korotin, kes on koos võitnud kaks Eesti meistritiitlit Ladina-Ameerika tantsudes ja saavutanud maailma karikavõistlustel kuuenda koha.

Sel nädalal peavad paarid esitama kaks tantsu. Peale tša-tša-tsa tantsivad kõik paarid nende esituses seni veel nägemata standardtantsu. Kohtunikupinki istub aga eelmisel saatehooajal selgeltnägija Nastjat keerutanud Marko Mehine, kellel koos Kaisa Ojaga, Märt Aguga, Emma-Leena Kogeriga ka juba selle saate jaoks üllatusi varuks.

Jan Uuspõld, Getter Jaani, Anna Levandi ja Stig Rästa jätkavad võistlemist aasta tantsutšempioni tiitlile juba sel pühapäeval kell 20.35, kohe pärast kohtingusaadet „Vali mind“