Oht väljakukkumiseks oli ka Peep Vainul ja Olga Kosminal, kes teist saadet järjest kahe viimase paari hulka jäid.

Kõige enam kogusid punkte sel korral Koit ja Kerttu ning Luisa ja Martin.

Luisal ja Martinil õnnestus esimestena saada oma esituse eest žüriiliikmelt 10 punkti — Jüri Naela arvates vääris paari samba maksimumpunkte.

Möödunud korral lahkusid saatest Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov, kes koreograaf Dmirti Harchenko arvates oli saate üks huvitavamaid paare.

Žürii hindas paaride sambasid järgmiselt:

Dag Hartelius ja Kristina Tennokese
Ants Taela sõnul Dag ainult seisis põrandal ja lasi Kristinal enda ümber keerutada. Paaril ei olnud tema arvates keharütmi. Tael annaks head punktid hoopis Dagi pojale, kes tantsunumbri algul sambas üles astus.

Janika Mölder oli õnnelik, et Ants Tael kõik halvad asjad ära rääkis. Ta tunnustas Kristina suurepärast õpetamisoskust, lausudes, et heal õpetajal halbu õpilasi pole. Dagi kiituseks ütles ta, et saate jooksul on mehe enesekindlus kasvanud. “Dag on saates aklimatiseerunud,” võttis ta paari esinemise kokku.

Punkte: 25

Peep Vain ja Olga Kosmina
Merle Klandorf tunnustas paari sambat, öeldes et sambas on kokku 8-9 rütmipilti, millest Olga ja Peep suutsid välja tuua isegi 5, mis on väga hea tulemus. Kuid paari tants ei olnud ka päris ilma vigadeta, sest Klandorg oleks tahtnud promendaadjooksus näha täpset rütmi, see läks paaril aga sassi. “Muidu oli imekena,” lõpetas Klandorf aga positiivselt.

Jüri Naela arvates oli samba algus tõeline karneval, kuid Naelale tundus, et Peep ehmus mingil hetkel ära ja edasi polnud tants enam nii kena. Nael toonitas, et kuna paar on olnud algusest peale väga hea, peavad nad nüüd olema igal korral järjest paremad ehk suurepärased.

Punkte: 31

Koit Toome ja Kerttu Tänav
Ants Taela arvates oli paaril väga aktiivne koreograafia, tants oli meeldiv ja elurõõmus, mis tegi südame soojaks. Tael osutas Koidu veidi jäigale käele, mis võiks rohkem painduda.

Janika Mölder tsiteeris Raul Rebast, kes ütles, et andekus ei ole elustiil, see on kaasasündinud. Mölder arvas, et Koit oleks pidanud hakkama tantsijaks, sest talle tundub, et Koidul on tants veres.

Punkte: 36

Andrus Värnik ja Kaisa Oja
Merle Klandorf lootis näha sära ja soojust, aga üks väike ehmatus tõmbas paari hoogu tagasi. Nimelt takerdus Kaisa Oja kingakonts seelukusabasse kinni. Klandorf lohutas, et kohtunikud seda ei arvesta ja punkte maha ei võta. “Olite tublid!” arvas Klandorf.

Jüri Nael kiitis paari, et nad sellisest keerulisest situatsioonist välja tulid. Ta tunnustab, et paar on teinud sambaga rohkem tööd kui varasemate tantsudega. “Minu arvates oli teil kõige lahedam koreograafia,” kiitis Jüri Kaisat ja Andrust.

Punkte: 29

Luisa Värk ja Martin Parmas
Ant Nael ütles, et tants oli ilus, kuid mõned asjad häirisid teda ikka. Ta rääkis jälle seda, mida juba Luisa varemgi kuulnud on, et Luisal pole pead õlgade vahele vaja tõmmata. “Kael ei pea olema betoonist.” Samas oli ta sõnul esitus särtsakas. Eriti meeldis Taelale, et punkteeritud rütm tantsiti välja, mis oli väga kena.

Janika Mölder arvas, et tants oli tõsiselt hea. “Ma jäin rahule.”

Punkte: 36

Viini valss

Viini valsi eest žürii punkte ei andnud, kuid kommenteeris ikka.
Kõige enam sai kiita Koidu ja Kerttu valss.

Olga ja Peebu valss oli kena, kuid Janika Mölder pani tähele ka paari komistust.

Luisa ja Martin tegid valsis hea etteaste, nende valss oli ilus.

Andruse ja Kaisa valss oli Ants Taela sõnul veidi igav, sest paar kasutas ainult parempöördeid.

Dag ja Kristina said ka oma valsiga kenasti hakkama — on ju Dagil ilmselt ka saateväliselt seda tantsu vaja tihti tantsida.