Buduaar uuris lisaks, millised tantsud sobivad neile paremini, kas standard või ladina? "Kuna lihvime alles kahte tantsukava, siis on natuke vara öelda veel, aga ladina tantsudega saab meil natuke rohkem nalja küll," paljastab Stigi treener.

"Treeneriks olemine pole kerge töö, kuid nähes õpilase arengut ja seda, kuidas ta tantsust ka ise rõõmu tundma hakkab, sellest pole midagi tasuvamat!"

Tantsu avastasin vesman enda jaoks enda jaoks juba väga varakult tänu oma vanematele, kes panid tähele tema kõrgendatud huvi ilusate kleitide ja kaunite kunstide vastu.

"Olen neile selle hariva ja õpetliku spordiala tutvustamise eest südamest tänulik ning õnnelik, et nad on mind läbi nende aastate väsimatult toetanud.
Esimesed tantsusammud tegin seitsmeaastaselt ning võistlejakarjääri lõpetasin kümme aastat hiljem pärast maailmameistrivõistlustel osalemist. Suuremateks saavutusteks peaksin püsimist aastaid Eesti meistrivõistluste esikolmikus ning maailmameistrivõistlustel veerandfinaali jõudmist. Mõned välismaalt koju toodud võidud on Oulu Finland Grand Prix, Celtic Classic Ireland ja Deju Virpuli Riga võistlustelt," lisas Vesman.