Tarbijakaitseamet on algatanud "Mängi ja võida" suhtes menetluse, mida nad käesolevaga veel kommenteerida ei saa. Ametile on laekunud 71 kirjalikku pöördumist tarbijatelt, millele lisanduvad nõustamistelefonile helistanud inimesed.

Algusega 900 numbritele helistamine on tasuline ning tarbijakaitseamet soovitab seda meeles pidada. Endiselt paneb Tarbijakaitseamet inimestele südamele, et oma lastele ja vanematele pereliikmetele tasuks seletada, et tasuta saatesse helistada ei saa.

Facebooki gruppi "Mängi ja võida eetrist maha!" on aga tekkinud postitus, kus avaldatakse, et mängu tuleb ka Kanal 2 saade "Kuuuurija". Mitmeid kordi on grupi liikmed soovitanud Katrin Lustiga ühendust võtta nind nüüdseks on seda ka tehtud.

"Täna sai peetud pikk telefonikõne Katrin Lustiga isiklikult. Isegi teda võttis ohkima selle mängu ohvrite mastaapsus ja kaotatud summad," kirjutab postitaja. "Igatahes asja võtab ta käsile ja uuel nädalal teatan talle veel, palju on ohvreid, mis on kogu kahjusumma ja siis lepime temaga kokku intervjuu aja augustisse, mis seejärel ilmub septembris Kuuuurija saates."

Õnnetult oma rahast ilma jäänud vaatajad soovivad, et juhtunut ei pühitaks niisama lihtsalt vaiba alla. "Samuti saavad konkreetselt need saate tegijad Eesti inimeste silmis kehva maine osaliseks ja vähemalt sama nime alt sellised trikid neil enam nii hästi tõenäoliselt läbi ei lähe!"