Kristian Taska sõnul hakkab värske mängufilm jooksma Tallinnas, Tartus ja Pärnus alates 5. märtsist.

Film võeti üles eelmisel suvel, monteeriti Hollywoodis, filmi heli töödeldi osaliselt Rootsis ning viimane lihv anti filmile Itaalias.

Filmi tootja Kristian Taska sõnul on tegu eelkõige põnevusfilmiga, millele päris sama vastet eesti filmiklassikas ei leidu. “Äärmisel juhul võib seda ehk liigitada sarnasesse kategooriasse “Hukkunud alpinisti hotelliga”,” lisas ta.

Taska sõnas, et tulnukate asemel on uues filmis naiste ja meeste vahelised suhted, mis küündivad romantikast vägivallani,”

Lisaks kahele suhteliinile on filmis kasutatud palju politseimaailma kuuluvat. Tänu filmi konsultandile Andres Anveltile saab filmis kuulda politseile ja kurjategijatele omast kõnepruuki ja politseiraadiost saadud tekstimaterjali ning näha keskkriminaalpolitsei ruume ja relvi.

“Täna öösel me ei maga” peaosatäitjad on Carmen Kass, Maria Avdjuško, Priit Võigemast ja Peter Franzen. Kõrvalosades teevad kaasa Rain Simmul, Veikko Täär, Ivo Uukkivi, Ülle Kaljuste ja Helen Mahmastol.

Filmi režissöör on Ilmar Taska ja operaator Istvan Borbas. Kunstnikutöö tegi filmi juures Kalju Kivi, kostüümikunstnik oli Mare Raidma ja grimmi eest vastutas Katrin Sangla.

“Täna öösel me ei maga” stsenaariumi autorid on Jaan Tätte, Kristian Taska ja Mihkel Ulman.