Noor näitleja Priit Pius on vaatajaid juba kaua aega rabanud Mihkel Raua, Edgar Saviaare ja Urmas Paeti paroodiatega. Ülitäpsed numbrid on publikule tuttavaks saanud, kuid janu värskete kehastumiste järele pole vaibunud.

Nii paiskabki "Kinoteater" vana aasta viimasel õhtul ekraanile terve rea telemaailma argipäeva tavalisi, kuid vaataja jaoks üllatavalt koomilisi hetki, mis teevad meele lõbusaks.

Poliitikud, lauljad, näitlejad ja teised avaliku elu tegelased - neis kõigis on kuhjaga ainuomaseid jooni, mis sel õhtul robustse brutaalsusega elu kõige ehedamas lihtsuses vaatajateni tuuakse.

"Aastavahetus Kinoteatriga" on reportaaž telemaja koridoridest uue aasta eelõhtul. Aastavahetuse otsesaate kaost püüavad kontrollida Henrik Kalmet, Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg. Olukorda püüab ohtaja Tõnis Niinemets, kuid pööraselt joviaalsed päriselutegelased Mari-Liis Lill, Elmo Nüganen, Sepo Seeman, Saara Kadak, Mihkel Raud, Kaja Kallas jpt. on välja kujunenud isiksused, mitte voolitavad karakterid.

Tuju mitte rikkuv "Aastavahetus Kinoteatriga" on ETV ekraanil 31. detsembril kell 21.15.