Armastatud telenägu Ben Unwin suri 14. augustil. Staari keha leiti ümbruskonna kontrolli käigus Minyoni koskede juurest, vahendab Daily Mail. Lahkumise põhjus ametnikes kahtlusi ei tekitanud.

Vaid päev enne oma 42. sünnipäeva surnud staar on seni viimane telesarjast "Kodus ja võõrsil" tuntud nägu, kes kurbadel põhjustel fänne enam kunagi ei rõõmusta. Unwini teavad telesarja fännid kui Jesse McGregorit.

Aastate jooksul on Austraalia seebikast läbi käinud mitmeid staare, kelle elutee müstilistel põhjustel liiga vara katkenud on.

6. jaanuaril leiti surnuna 46aastane modell Annalise Braakensiek. Nätlejanna elutu keha avastati tema Sydneys asunud korterist, peale lähedaste ja sõprade murelikke kõnesid.

Telesarja ühes episoodis osalenud Braakensieki käitumine tekitas kahtlusi vahetult enne surma Instagrami postitatud mitmetähenduslike teadetega. Näiteks 15. detsembril kirjutas näitlejanna: "Praegu tundub kõik olema keerdus ja tagurpidi."

2016. aastal Hope Morrisoni mänginud Jessica Falkholt suri 28aastasena kohutava avarii tagajärjel eelmisel aastal 17. jaanuaril. Raskes seisundis haiglas veedetud päevad ei olnud piisavad, et noore naise elu päästa. Samas avariis surid ka Falkholti vanemad ja noorem õde.

Näitlejanna lähedased tunnistasid, et lohutust pakub vaid teadmine, et neiu oma perega saab olla. "Me oleme kõik kurvad, aga ta on taas oma perega. Jessica ema oli ta kõige suurem toetaja, seega ma olen kindel, et ta on tagasi ema käte vahel."

2016. aasta novembri lõpus kukkus ootamatult laval kokku Russell Kiefel, kes 90ndatel telesarjas Roy O'Neale'i kehastas. 65aastane näitleja suri mõned päevad peale keset etendust tabanud terviseriket.

2001. aastal suri 27aastane Megan Connolly väidetavalt heroiini üledoosi tagajärjel oma vanemate kodus. Connolly võttis Rebecca Nashi rolli üle näitlejanna Belinda Emmettilt, kes lahkus rinnavähi diagnoosi tõttu. Emmett kaotas võitluse vähiga 32aastaselt 2006. aastal.

Läbi aastate on vähki surnud veel mitmed "Kodus ja võõrsil" näitlejad.

Tänavu jaanuaris lahkus 54aastaselt ka seni avaldamata haiguse tagajärjel Darius Perkins, kes sarja varasematel aastatel Gary Samuelsi kehastas.

Eelmise aasta mais kaotas 43aastaselt pika võitluse vähiga Cathy Godbold, kes "Kodus ja võõrsil" fännidele kui Sondra Pike meelde jääb.

Samuti eelmisel aastal suri 77aastaselt vähki Cornelia Frances. Francesel diagnoositi kusepõievähk 2016. aastal. Hiljem selgus, et haigus oli levinud ka selgroogu ja puusa. Näitlejanna mängis 1988. aastast kuni 2017. aastani legendaarset Morag Bellinghami.