Simon Shelton ehk Tinky Winky
Simon Shelton ehk Tinky Winky

Professionaalne balletitantsija Simon Shelton polnud esimene Tinky Winky. Esmalt täitis rolli Dave Thompson, kes sai kinga pärast kõmulist intervjuud, milles mees tunnistas, et kehastas oma karakterit homoseksuaalselt.

John Simmit ehk Dipsy
John Simmit ehk Dipsy

Enne kõige ägedama Teletupsu mängimist, oli John Simmit koomik ja on seda ka tänasel päeval. Simmiti ametlik veebisait väidab, et ta on John Cleese'i salajane sohilaps, ent seda väidet ta kinnitada ega ümber lükata ei saa.

Nikky Smedley ehk Laa Laa
Nikky Smedley ehk Laa Laa

Ühes äärmiselt menukas ja sürreaalses lastesaates kaasa löömisest ei piisanud ning pärast oma kollase kostüümi kokku pakkimist asus Nikky CBBC lastesaate "In The Night Garden" koreograafiks.

Pui Fan Lee ehk Po
Pui Fan Lee ehk Po

Pärast Teletupsude maaga hüvasti jätmist, sai Pui Fan Leest BBC lastekanali saatejuht. Aastal 2001 tegi ta aga rolli sarjas "Metrosexuality", millest lahvatas suur skandaal. Nimelt lõi Lee kaasa lesbistseenis, mis paljude meelest polnud tema eelnevat karjääri arvestades sobilik. "Ma ei võtnud lesbirolli vastu, et olla meelega vastuoluline. Jah, ma olin Po, aga ma olen ka näitleja ja see roll tundus minu jaoks huvitav," sõnas näitlejatar väljaandele The Sun.