Katrin Lust oli saanud lugejalt vihjeid, et suvel astus Räpina ehituspoodi sisse üks memm, kes virutas letile rahapaki ja nõudis selle vastu katuseplekki. Seal ei tahetud sularaha hästi vastu võtta, aga ta selgitas, et muud moodi ta raha anda ei saa, sest pangakontot pole tal elus olnudki. "Selline inimene Eestis on vaatamisväärsus!" sõnas Lust ja otsustas vanaproua üles otsida.

Saates avaldati aga vanaproua täpne aadress. Facebookis "Kuuuurija" lehel on paljud saate vaatajad maruvihased, kuna nende arvates käitus Lust vastutustundetult.

"Kas selle peale ka mõeldi enne saate tegemist, et kõik kriminaalid kes vähegi läheduses elavad juba sügavad peopesasid? Kui uskumatu täpne kirjeldus veel elukoha kohta. Millised selged vihjed vanaproua rahamajanduse kohta,milleks?" kirjutab üks.

"Sorri, aga ma ei saa aru milleks see lugu praegu oli? Et kuskil metsas elab üks memm, ûksinda. Tal on ôu ehitusmaterjali täis ja madratsi all tuhandetes eurodes sularaha. Ja mis parim uudis, tal pole telefoni. Ootate , et nüüd pätid peale lendaks ja memme maha lööks? Oleks ma ta sugulane , siis ma kaebaks ise teid kohtusse!" põrutas teine.

"Ei ole sellise mõtteviisiga, et nüüd läheks ja varastaks aga kahjuks on neid halbu inimesi liialt palju. Endal tuli ka kohe saadet vaadates pähe kas nüüd see ei tõmba pahade inimeste tähelepanu. Ikkagi üksik vanamemm kellel pole telefoni ja raha kõik sulas kuskil kodus. Loodan siiski, et keski midagi nüüd halba plaanima ei hakka ja memmeke saab oma vanaduspõlve rahus lõpuni elada nagu ta seda siiani tegi," lisas kolmas inimene.

Sarnaseid vihaseid reaktsioone on sotsiaalmeedias üsna palju kogunenud. Katrin Lust püüdis vaatajaid rahustada järgmise postitusega: "Kõik, kes te muretsete Liide pärast, siis ta elab väga turvalises kohas. Iga 30 minuti järel sõidab piirivalve patrull tema majast mööda."

Inimesed jäävad endiselt skeptiliseks ja ei ole kindlad, et Lust oma teost aru saab.

"Tundub, et üks väike saatelõik maksab rohkem kui inimelu, braavo Katrin. Kahju armsast vanamemmest, kes ei saanud arugi, et ta elu võib peale sellist "reklaami" reaalselt ohus olla," kirjutas üks vaataja.