Televaatajad on väljendanud pahameelt Perekooli foorumis, tuues välja naissaatejuhtide Ingrid Teesalu ja Keili Sükijaineni kohatult kitsad ja lühikesed kleidid:

“Ma ei ole tavaliselt sellist tüüpi, et kedagi riietuse põhjal kritiseeriks, aga see on hakanud kuidagi silma riivama ja mõtlesin, et uurin, kas tegu minu kiiksuga või on keegi veel täheldanud. Nimelt siis seda, et TV3 uudiste naissaatejuhtidel on pesuga mingi teema- kas neile antakse spetsiaalsed rinda alla/kokku suruvad rinnahoidjad või milles asi. Neil kõigil on kuidagi kummalised ühesugused kinnisurutud partiid. Saan aru, et miljon erinevat värvi kuid sama tegumoega kleitidega soovitakse mingisugust stiili ühtsust vm. Aga identne pesu on nagu tiba imelik," tõstatas teema üks populaarse foorumi kasutajatest.

Temaga olid altid nõustuma paljud teisedki, mis tõi kibeda vestluse käigus kokku palju nördinud televaatajaid:
“On ka sama asi silma hakanud riivama. Lisaks on need naisterahvad – no andke andeks, aga nad ei ole üldse tõsiseltvõetavad."

Mõttekaaslased ei hodinud end sugugi tagasi: “vähe sellest, et kitsas-lühike ka. Juhtusin üks päev lõppu nägema ja tibi istus nii, et sukaääre pits laialt paistis! Ütlesin veel mehele, et nagu libu kliendi ootel!"

Õhtulehe andmetel läks vaidlus Perekooli foorumis naissaatejuhtide riietuse nii tuliseks, et osa saate vaatajaid nimetas naisi ilustamata hoopis prostituutideks. Praeguseks on krõbe teema võrgustikust eemaldatud.

Hea lugeja - kas sina nõustud mureliku telepublikuga ja oled täheldanud noorte ankrute sobimatut riietumisstiili?