Esimesena oli saates külas ansambel Groundhog Day, mille laulja ja kitarrist Tõnn Tobreluts arvas, et nende lool "Teiste seest kõigile" on lauluvõistluse finaalis hea võimalus võita.

Homsesse saatesse on kutsutud Iiris Vesik, vaatajad saavad talle küsimusi saata aadressil terevisioon@err.ee.
Parim küsimus loetakse saates ette ja selle esitaja võidab kaks tasuta pääset finaalkontserdile, kus õhtut juhivad Märt Avandi ja Ott Sepp ning külalistena tulevad lavbale Metsatöll koos Eesti Rahvusmeeskooriga ja möödunud aastal Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel väga edukalt esindanud Urban Symphony. Tasuta pääsmeid on nutikail küsijail võimalik võita igas saates.

"Eesti laul 2010" võidulugu selgub 12. märtsil, võitjad sõidavad Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse. Pileteid kontserdile saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarise keskuses ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

"Eesti laulu" finaalkontserdi külastajate vahel loositakse välja üllatusauhind - neli priipääset Metallica 18. aprilli kontserdile, mis on korraldajate sõnul ametlikult juba läbi müüdud. Piduliku sündmuse järelpidu toimub klubis Hollywood, kuhu kontserdipublik pääseb poole soodsama hinnaga.