Põhjus selleks on lihtne - teised näitlejad lihtsalt pole piisavalt kiired jooksjad.

Tom Cruise kaasnäitleja filmis "The Mummy" Annabelle Wallis rääkis The Hollywood Reporterile antud intervjuus, et tema oli üks väheseid näitlejaid, kellel oli piisavalt sportlikust ja enesekindlust, et ekraanil koos legendaarse filmitähega joosta, vahendas TooFab.

"Kui ma esmakordselt temaga koos jooksma läksin, siis ta ütles mulle ei. Ta ütles, et keegi ei jookse ekraanil temaga koos. Aga ma ütlesin talle, et ma olen väga hea jooksja," sõnas Wallis.

Annabelle Wallis. Foto: Scanpix

Näitleja mõtles siis välja viisi, kuidas koos Cruise'ga ekraani koos joosta. Ta seadistas trenažööri õigele kiirusele ja jooksis sellel nii et Cruise teda näeks. Hiljem lisati stseeni ka Wallise jooksmine.

Wallis tõestas Tom Cruise'ile, et on piisavalt hea jooksja ning nii saigi loa koos seda teha. "Ma olin nii õnnelik. See oli parem kui Oscar. Ma sain ekraanil koos Tom Cruise'iga joosta," ütles Wallis naljatades.

Tom Cruise'i nähakse Hollywoodis kui ülimat positiivset inimest ja täielikku professionaali. Filmi "The Outsider" kaasnäitleja Rob Lowe rääkis eelmisel kuul, et juba 18-aastasena soovis Cruise oma trikke teha. Cruise õppis selgeks, kuidas tagurpidi saltot teha ja tegi seda filmis. Lowe sõnas, et filmis ei olnud seda vaja ja polnud ka ette nähtud, aga ta tegi seda, et seda lihtsalt teha.