Kanal2 “Süvvahavva”

Ammu oleks aeg, et Eesti telemaastikule tuleks üks müstiline põnevussari. Nüüd on see käes ning lootused suured — stsenaariumi kohaselt kolib perekond linnast maale päranduseks saadud Süvahavva tallu, mille kohal lasub mingi kurjakuulutav saladus? Tundub paljutõotav ning lisaks on selles seriaalis ka superhead näitlejad. Kindlalt tasub korra vähemalt vaadata!

Kanal2 “Meie aasta Siberis”

Rännuhimuline ja unistav eestlane tahab kindlasti hea meelega vaadata kellegi teise seiklusi, eriti veel, kui tegu on nii kauge ja eksootilise, kuid samas paljutähendusliku kohaga nagu Siber. Särtsakas Tuuli Roosma tegi oma perega kannapöörde ja läkski. Nüüd on asi telepurki pistetud ja saame kõik varsti näha, kui raske on igapäevaelu mugavustest loobuda. Pöidlad püsti, hea idee, Tuuli!

TV3 “Kättemaksukontor”

“Kättemaksukontor” on teinud midagi sellist, mis on praktiliselt võimatu — tõusnud mitte kuigi vaadatavast seriaalist üheks TV3 asendamatuks hitiks ja seda korduste perioodil! Kas inimesed sattusid lihtsalt oma vabal ajal nende südikate naiste seiklustele peale või asi milleski muus, jääbki saladuseks. Üks on aga kindel — põnevus valdab uute osade ees nii suuri kui väikseid fänne.

TV3 “Eesti otsib superstaari”

Üks Eesti telemaastiku armastatuim ja vihatuim saade, mille vastuolulisust näitab juba ainuüksi saatejuhtide ülitihe vahetus. Kas kardetakse, et eestlastel pole piisavalt talenti või meeldib TV3 programmiinimestele lihtsalt hästi palju žongleerida, see pole meie asi. Küll on aga suur ootus selle ees, kuidas saavad hakkama selle-aastased verivärsked saatejuhid — vennaksed Kalmetid Linnateatrist.

ETV Vahur Kersna “Pink”

Kõik, mida Vahur Kersa puudutab, muutub kullaks ning olles alati osanud inimestest välja pigistada nende kõige sügavamad saladused ja peidetud emotsioonid, on saatesarja “Pink” ootus üksjagu pingeline. “"Pink” on kui ausammas inimestele, kellele seda siiani pole püstitatud, kuid kes seda väärivad,” kõlab saatetutvustus. Päris intrigeeriv!

ETV “Pealtnägija”

See, mis Kersna puudutusest kullaks muutus enne seda, kui ta teisi saateid tegema hakkas ning mis kuldseks jäänud ka pärast tema lahkumist. Mihkel Kärmas on oma tiimiga suutnud “Pealtnägija” täiesti arvestatavale uuriva ajakirjanduse lipulaeva tasemele viia ning põnev oleks teada, kas nad jätkavad kõrgustes lendlemist ka kohe algaval sügishooajal.

Kanal2 “Kuldvillak”

Telemängud on kõiki nii surmani, kõriauguni ja kõigi muude asjadeni ära tüüdanud, et tahaks midagi vana ja head. Ei taha mingit “Rahaauku”, “Auku seinas” või mõnd muud infantiilset amööbidele mõeldud idiootsust, piisab täiesti silmaringi võrratult palju laiendavast ja harivast memoturniirist, mille tänulike vaatajateni toob kindel, usaldusväärne, sõbralik ja lõbus Teet Margna. Teet, me armastame sind juba ette! 

Kanal2 “Tähed jääl”

Meid huvitab esiteks, kes selles saates osalevad ja teiseks, kuidas nad seal hakkama saavad — jää peal piruettide tegemine on midagi sellist, mille õppimiseks kulub aastaid, palju valu, vigastusi ja pisaraid. Kes on need hullud, kes end lõhkuma lähevad ja seda veel otse-eetris? Seda lihtsalt peab nägema ja arvatavasti vaatate te kõik vähemalt selle saate esimest osa, ükskõik mida te kommentaariumisse selle peale ka ei kirjutaks! Ning kirss tordil on see, et Anna Levandi on lihtsalt ülisümpaatne ja armas inimene. 

ETV Mart Juur ja “Kirjandusministeerium”

Mart Juur ETV’s? Kuidas tema leping "Ärapanija" ja Kanal2’ga seda lubab? Olgu, see selleks. Igatahes on väga tervitatav see, et just tema keerab iga kuu viimasel teisipäeval kultuurikraanid valla. Saate tutvustuse kohaselt peaks tegu olema pooltunniga, mis lõhnab värskest trükivärvist, pakub sisukaid kohtumisi kirjutajate ja lugejatega ning jagab lahkelt lugemissoovitusi, uudiseid ja edetabeleid. Mmmmõnus!

ETV “27”

“27” pakub ühte väga elavat kombinatsiooni erinevaid energiaid — Piret Järvis koos Indrek Treufeldtiga teevad Euroopale tiiru peale, püüavad leida Euroopa Liidu Nokiat ja proovivad traditsioonilisi ja samas ka teinekord väga lihtsaid ameteid ning jõuavad tõdemuseni, et erinäolisuses peitub eurooplaste püsimajäämise võti. Soe ja helge mõte, mida kõigile on külma sügisesse väga vaja!