Toome esile kümme näitlejat, keda taga igatsetakse. Ülejäänud nimekirja saab vaadata SIIT.

1. Robin Williams
Robin Williams oli Ameerika filminäitleja, kes sai 1997. aastal parima kõrvalosatäitja Oscari ja kelle tuntuimad filmirollid on olnud linateostes nagu "Hea Will Hunting", "Aladdin", "Lustakad jalakesed", "Öö muuseumis".

2014. aasta augustikuus leiti Robin Williams oma kodust teadvusetuna ja hiljem teatati, et tegemist oli enesetapuga. Mees oli end oma püksirihmaga üles poonud.

Williams kannatas pikaajalise depressiooni käes ja 2013. aastal diagnoositi tal Parkinsoni tõbi. Williams suri 63-aastaselt Californias.

Robin Williams

2. Heath Ledger
Heathcliff Andrew Ledger oli Austraalia filminäitleja, kelle läbimurdes filmimaailma osutus tema sünnilinnas Perthis filmitud telesari "Sweat", milles ta kehastas homoseksuaalset jalgratturit. Hiljem on Ledger mänginud filmides nagu "Ordu", "Alexander", "Patrioot" ja ka telesarjas "Kodus ja võõrsil".

Üks tuntumaid filmirolle oli Ledgeril linateoses "Brokebacki mägi", mida hinnatakse Ledgeri üheks tugevaimaks rolliks. Paljud teavad Ledgerit ka tema suurejoonelise rolli kaudu filmist "Pimeduse rüütel", milles ta kehastas kurikuulsat Jokkerit.

22. jaanuaril 2008 leiti 28-aastase Ledgeri surnukeha. Laiba avastas mehe massöör Diana Wolozin, kes saabus kohaliku aja järgi 14.45. Wolozin arvas, et Ledger magab ja proovis teda äratada. Kuna mees ei reageerinud, kutsus naine kiirabi. Kell 15.36 kuulutasid parameedikud Ledgeri surnuks. Surmapõhjus oli kuue erineva retseptiravimi üheaegne tarbimine.

Heath Ledger

3. Philip Seymour Hoffman
Hoffman kogus eelkõige tuntust filmidest "Keeristorm" (1996), "Boogie ööd" (1997), "Kuulsuse jahil" (2000), "Magnoolia" (1999), "Suur Lebowski" (1998), "Capote" (2005), "Võimatu missioon III" (2006) ja "Näljamängud: Pilapasknäär – 1. osa"

Hoffman suri 46-aastasena 2. veebruaril 2014. aastal. Ta suri mitme narkootikumi tarbimise järel ja tal oli aastaid olnud narkootikumide sõltuvus. Oli ka aastaid, kui ta oli suutnud olla puhas, kuid ühel hetkel leidis ta tee narkootikumide juurde tagasi.

Philip Seymour Hoffman

4. Alan Rickman
Alan Sidney Patrick Rickman oli Inglise teatri- ja filminäitleja, kes suri 14. jaanuaril 2016. aastal kõhunäärmevähki, olles 69-aastane.

Rickman on mänginud paljudes heades filmides, kui ilmselt tuntuimate hulka võib lugeda "Harry Potteri" sarja filme, milles ta kehastas professor Severus Snape'i. Muuhulgas mängis Rickman ka filmides nagu "Visa hing", "Armastus on see...", "Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaaja" ja "Robin Hood: Varaste prints."

Alan Rickman

5. Audrey Hepburn
Audrey Kathleen Ruston ehk Audrey Hepburn on paljudele tuntud eelkõige filmist "Hommikusöök Tiffany juures", mis linastus 1961. aastal. Muuhulgas on Hepburn mänginud ka filmides nagu "Puhkus Roomas", "Sabrina", "Charade", "Minu veetlev leedi" ja "Two for the Road", aga ka paljudes teistes linateostes.

Hepburni isa oli Iiri päritolu Briti pankur Jospeh Victor Anthony Ruston ja tema oli paruness Ella van Heemstra, kelle isa oli endine Hollandi Guajaana kuberner. Niisiis pärines Audrey Hepburn küllaltki huvitavast perekonnast.

Kuigi Audrey oli sündinud Brüsselis, kasvas ta üles pigem Inglismaal ja ta oli Suurbritannia kodanik. Isa töötas kindlustuses ning pidi tihti sõitma Inglismaa, Belgia ja Hollandi vahet. Mõlemad vanemad olid fašistid ja kuulusid Briti Fašistide Liitu.

Pärast sõda kolis ta emaga Suurbritanniasse ja hakkas algul tööle tantsijana, siis aga näitlejana, sest selle eest maksti rohkem. Tema näitlemist pandi tähele ja ta kutsuti 1951 New Yorki, kus sai kiiresti kuulsaks. Järgnes edukas filmikarjäär.

Audrey Hepburn suri Šveitsis 1993. aastal, olles 63-aastasena.

Audrey Hepburn

6. Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan oli Ameerika filminäitleja, keda paljud teavad tema rolli tõttu filmis "Roheline miil", kus ta kehastas mustanahalist sulast, kes mõisteti valesüüdistusega surma.

Duncan on tuntud televaatajale ka filmidest nagu "Üheksa jardi", "Skorpionikuningas", "Armageddon", "Ahvide planeet", "Sin City".

2012. aasta 13. juulil viidi Duncan Cedars Sinai meditsiinikeskusesse, sest tal oli südamerabandus. Duncan jäi kehva tervisega haiglasse. Kahjuks suri mees 3. septembril 2012. aastal.

Duncan oli muuhulgas tähelepanuväärne ka enda suuruse tõttu. Ta oli 1,96 meetrit pikk ja kaalus liikaudu 143 kilogrammi.

Michael Clarke Duncan

7. Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze oli Ameerika näitleja, laulja, tantsija ja laulukirjutaja ehk siis küllaltki mitmekülgne mees. Ta suri 14. septembril 2009. aastal kõhunäärmevähki, olles vaid 57-aastane.

Ta on mänginud filmides nagu "Väljaviskaja", "Kummitus", "Murdepunkt", "Kui isa on pätt", "Kiri mõrvailt", "Lulu tleb tagasi", "Donnie Darko" ja paljudes teistes.

Patrick Swayze

8. James Dean
James Dean oli omal ajal andekas ja ihaldatud filminäitleja, kes suri kahjuks väga noorelt. Ta hukkus liiklusõnnetuses. Ta oli vaid 24-aastane ja hiljem sai temast esimene näitleja, kes sai Oscari-nominatsiooni postuumselt.

Nooruspõlves oli Dean küllaltki kaval, kuid samas ka mässumeelne. Ta teadis täpselt, kuidas ta peab käituma või mida ta peab tegema, et saada, mida ta tahab.

Tema tuntuimad filmirollid on olnud linateostes "Põhjuseta mässaja", "Hommiku pool Eedenit" ja "Hiiglane". Dean mängis kokku seitsmes filmis.

James Dean

9. Randy Savage
Randy Savage oli Ameerika WWF, nüüdsest WWE maadleja. Ta suri 20. mail 2011 südame seiskumisse auto roolis, olles 58-aastane. Kuigi ta oli professionaalne maadleja, siis oli tal ka rolle nii telesarjades kui ka filmides. Küll aga mängis ta paljudes filmides või sarjades just iseennast.

Randy Savage

10. Paul Walker
Ta sai tuntuks 1999. aastal peale osalemist hittfilmis "Varsity Blues" ("Mängureeglid", 1999). Tema tuntuim roll on aga Brian O'Conneri tegelaskuju filmides "Kiired ja vihased" (2001), "Kiired ja vihased 2" (2003), "Kiired ja vihased: Uus mudel" (2009) "Kiired ja vihased 5", "Kiired ja vihased 6" (2013) ja "Kiired ja vihased 7" (2015).

Tema teised tuntumad filmid on "Eight Below" ("Seiklus lõunanabal", 2006), "Into the Blue" ("Sinisesse sügavikku", 2005), "She's All That" (1999) ja "Takers" (2010). Ta esines National Geographic Channeli sarjas "Expedition of Great White".

Walker hukkus autoõnnetuses 30. novembril 2013 Valencia asumis Santa Clarita linnas, kus Porsche Carrera GT roolis olnud endine võidusõitja Roger Rodas kaotas auto üle kontrolli. Walker oli teel koju orkaani Haiyan ohvrite toetuseks peetud heategevusürituselt.

Paul Walker

Kusjuures nimekirjast võib veel leida näitlejaid nagu Marilyn Monroe, Carrie Fisher, Marlon Brando, Humphrey Bogart, Brittany Murphy ja paljusid teisi.

Hea lugeja, milliseid näitlejaid igatsed kõige rohkem taga ja kes võiks olla praegu veel elus. Kes oleksid need, kes võiksid teha veel ühe hea filmi?