Meenutame kõige läbikukkunumaid projekte!

1. Täna õhtul Leo Põld

Kindlasti skandaalseim Saani projekt, mis 2006. aastal Leopoldi ning kõiki teisi armastatud kangelasi võtetega mõnitama asus. Ühe peaosalisena astus seal üles ka Liis Lass - juba see fakt peaks rääkima enda eest.

Keelatud lastesari, mis polnud mõeldud lastele nägi tegelikult eetrivalgust aga alles aastal 2011, kuid selleks ajaks oli suurem torm selle ümber tegelikult vaibunud ja kõik mis rääkida, oli nelja ootusäreva aastaga räägitud.

Hoiatus: ajab kurjaks ja rikub kaunid lapsepõlvemälestused.

2. Seks ja küla

Seksikast ja avameelsest Kadri Kõusaarest ning väga paljulubavalt Hollywoodi hittsarja meenutavast pealkirjast hoolimata oli see saade läbikukkumine. Napsused ja vähemnapsused maainimesed oli külakeskusesse kokku aetud, et kaamera ees vestelda teemadel, millest nende noorusajal isegi päevavalges mõelda ei tohtinud.

Piinlik oli. Nii osalejail, nende lastel, kui vaatajail.

Ainus hea, mis vaatja sellest saatest sai, oli põnev statistika ehk numbrid selle kohta, millises Eestimaa nurgas ja mida siis vanainimeste asjast arvatakse.

3. Mis toimub?

TV3 eetris vaid korraks jooksnud väidetavalt humoorikas kodumaine saatesari "Mis toimub?" pidi kujutama endast üllatavaid aktsioone, mida korraldasid tavakodanikud avalikes kohtades ning mida hindas viieliikmeline žürii, kuhu kuulusid Märt Sults, Anne Eenpalu, Hardi Volmer, Meru ja Juku-Kalle Raid.

Avasaates nägi Kivi-Vigala inimeste striptiisi Pärnus, profijalgpalli poelettide vahel ja šokeerivat show'd kiirtoidurestoranis ning Saani sõnul oli saate idee taga maailmas väga populaarne Flash Mobe ehk tegevus, mida teatud hulk inimesi eelneva kokkuleppe põhjal avalikus ruumis tegema hakkab ning sellega asjasse mitte pühendatud kaaskodanikes hämmeldust tekitab.

Õnneks lõppes see porr väga ruttu ning võitjana väljus olukorrast rahvas, kellele seda enam ei näidatud.

Kuid mitte kõik Keni projektid ei ole läbi kukkunud. Mida aeg edasi, seda edukamalt mehel tegelikult läheb. Suisa hittideks võiks pidada viimase aja meistriteoseid "Alpimaja", sarja "Kalevipojad" ja "Estraalia".


Meenub sulle veel mõni Ken Saani suursaavutus või hiiglaslik feil? Anna kommentaarides teada!