1. "Eksid rannal"

Selle suve skandaalseima tõsielusaate põhimõte on saatanlikult lihtne: noortele vene kuttidele lubatakse uusi kuumi pruute kaunil Sansibari saarel India ookeanis, kohale aga purjetavad hoopis nende tigedad ja solvunud endised elukaaslased.

Näiteks homme ootab juba ees järgmine draama: Fil sai peaaegu tagasi oma endise Nastja Arhipova, nad isegi seksisid. Kirill leppis ära Nastjaga, Arina Dimaga, Epifanio Katjaga, Borja Julijaga. Fil korraldab oma eksile Nastjale romantilise õhtusöögi ja isegi nutab – nemad on ametlikult paar. Hommikul saabub uus eks – Nadja Prihodko, Mušketi endine, kes ei loo eriti mingisuguseid suhteid. Osa villast suundub kohalikku diskoteeki. Arina viskab seal klaasi vastu uustulnuka Nadja nägu. See situatsioon ei saa jääda karistamata. Hommikul mõistavad osalejad Arina üle kohut ja Arina peab lahkuma. Saabub neljas eks, mõistatus kõigile, kelle juurde?

Kuigi umbes sama asja võib ilmselt näha iga keskmise ufogrilli ümber üle Eestimaa, siis kodusematele kudejatele toob pinged ja kismad mõnusasti koju kätte TV3 igal reede õhtul.

Vaata ka seksikaid promopilte:

2. "Öökuninganna"

"Sajandi armastuse" seriaalist Hürremina eestlaste südamesse pugenud Meryem Uzerli teeb kõigi seebikasõprade elu sel suvel eriti mahlakaks, astudes üles Türgi värskes seriaalis "Öökuninganna". Iga argipäeva õhtul kell 19:00 Kanal 2 ekraanile jõudvas seriaalis kehastab Uzerli noort naist, kes jääb juhusuhtest rasedaks ning satub hiljem uskumatusse intriigide võrgustikku. Klassika! Rääkimata sellest, et naine Aasta Ema tiitlile ei kvalifitseeru, mis peaks pakkuma äratundmisrõõmu suurele osale Eesti eevatütardest. Tegemist on viimaste aastate ühe kalleima ja Uzerli ekraanile naasmise tõttu ka oodatuima sarjaga - võtted toimusid Prantsusmaal ja Türgis.

Suurepärane rohimisjärgne vahtimine koos õhtusöögiga!


3. "Kättemaksukontor"

Kodumaiste krimisarjade kuninganna jookseb TV3 hapukurgieetris lausa iga päev kaks-kolm korda! Kui vana osaga parasjagu tegemist, pole mõtet jälgida, sest üheaegselt jooksevad mitme eri hooaja episoodid. Samas pole ka erilist vahet, sest igas osas on oma lugu ja ongi tore vana kraami taas üle vaadata. Väärt vahtimine ka viiendal korral!
"Kättemaksukontor"

4. "Pehmed ja karvased"

ETV legendaarse käpiknukusõu tegevus toimub Kadrioru lossis, kus tegutsevad Eesti Vabariigi kõik kõige tähtsamad ninad ja elukad. Hardi Volmeri lavastatud saadet, mis sai üles võetud aastatel 2003-2009, saab ETVs vaadata kuisa mitu korda päevas – kui ekside sõjad rannal ära nähtud, saab hilisõhtul päevaga hüvasti jättes väikese nukusatiiriga ning meenutada vanu häid poliitnalju.

Igor Mang ja "Pehmed ja karvased"

5. "Suvereporter"

Kanal 2 suvine uudistesaate laadne toode, mis tõusis kohe "Pilvede all" lõppemist teleedetabeli etteotsa. Vaieldamatult eestlaste kõikse lemmikum suvine televaatamine, mis ühtegi naikandmist, tünnisauna, juustuveeretamist või grillile süüte andmist kajastamata ei jäta, sekka ka veidi uudiseid laiast maailmast. Ühesõnaga - kes tahab sel suvel ühe lihtsa kaasmaalase muretus inforuumis tšillida, siis teate ise, mis nuppu vajutada.