1. Murtud süda
Kuigi Marel on vedanud, et ta sellise kuldse mehega nagu Allan Peterson kokku sai, on aastate jooksul tema südamega mänginud mitmed mehed: alustades Ahvenast ja Margnast, lõpetades internetiavarustest leitud austajaga.
2. Tühjad pihud
Väga suur pusimine oli Mare rikka vanaonu pärandusega, mis tõotas naise ilmaturikkaks teha, kuid loomulikult jäi ta kogu noosist siiski ilma. Mare laenas päranduse asjaajamiseks igalt poolt rahad kokku ja lõpus kaotas ta hoopis kõik, sest testament kuulutati kehtetuks.
3. Probleemne laps
Jaanuse kasvatamine pole Mare jaoks lihtne olnud. Pojake tuli ülikoolist ära, töötas bordellis turvamehena ja pistis ka Janele käe külge.
4. Vettinud arvuti
Teatavasti otsustas Mare enda elust raamatu kirjutada, kuid ka see plaan läks sõna otseses vett pidama. Allan ajas naise sülearvutile jooki peale, mis tõttu kogu raamatumaterjal kaduma läks. Allan ise läks muidugi "jooksma" ja apsust teadmatuses Mare jätkas kirjutamist, kuni rüperaal üles ütles. Loomulikult polnud Mare oma teost salvestanud ning nutt oli kerge tulema.
5. Autoõnnetus
Õnnetul kombel jäi Mare auto alla, kui Allan ei suutnud Riksi kaubikul korralikult esimest käiku sisse saada ning tagurdas kogemata vastu garaaži ust. Mare, kes oli kiirelt lipanud veel ununenud kõrvitsat tooma, jäi auto ja ukse vahele.