TV3 "Randevuu"

Mismoodi tuim eestlane kohtingusaates kosjasobitusele reageerib? Kuidas eesti keelt halvasti valdav nõid Nastja hakkama saab? Kuidas saatejuhid omavahel klapivad? Need ja veel umbes sada samasugust küsimust kerkib mõtteisse. Aga eks näis, mis saama hakkab.

TV3 "Faktuaalne kaamera"

Mis asi see on? Naljategemine "Aktuaalse kaamera" aadressil? No kuulge, milleks seda vaja on? Arvatavasti ei eksi väga palju see, kes väidab, et see saade saab olema maitsetu ja madalalaubaline komejant. Kas sellist televisiooni me tahtsimegi?

ETV "Perepidu"

Maire Aunaste ütleb kõik. On inimesi, kes teda väga armastavad ning neid, kes teda silma otsaski ei salli ning arvestades seda, kuidas "Kirbuturu lood" haledalt läbi kukkusid, sest lihtsalt mitte midagi polnud selles saate huvitav, valdavad üsna skeptilised tunded suurt hulka televaatajaid.

Kanal2 "Minu mees suudab"

Kristjan Jõekalda halenaljakad telemängud on jõudnud uuele tasemele. See rõõmurull on nagu Maire Aunaste - kas väga armastatud või väga vihatud. Küllap leidub sellele saatele piisavalt vaatajaid, kuid tekib küsimus, milleks on vaja inimesi piinlikku olukorda panna?

Kanal2 "Tantsud jääl"

Riskantne, riskantne ja veelkord ristkantne! Kuigi me ei tea veel, kes selles saates ukerdama hakkavad, ei pruugi need kuigi säravad isiksused olla, sest valik nende vahel, kes oma uisud jääle tõsta julgevad, ei saa kuigi suur olla. Lisaks kardavad paljud endale häbi teha. Aga see saade kindlasti on eelpool nimetatutest palju suurema mõnupotentsiaaliga.