1-2. Gerli Padar ja Martin Parmas - armastus võidab alati!

"Võitis Gerli Padar, sest temal on tõesti suur armastus ja elukaaslane. Ta oskab tantsida ja Martin on tõsine mees. Martin on kah võitja, sest sai endale Gerli. Martin võitis minu südame täielikult ka kohtunikuna, sest jagas kriitikat ja oli tõsiseltvõetav. Vohh!" kiidab kommentaator.

Teine kirjutab nii: "Suurim nauding läbi aastate on olnud vaadata Gerli Padarit ja Martin Parmast, samuti Luisa Värki ja Martin Parmast. Nüüd Anna Levandit ja Mairold Millertit."

3. Marko Kiigajaan - ära veel lõpeta!

"Marko Kiigajaan lubas osalemise lõpetada! Marko on väga tubli ja hoolas, hea ja tark õpetaja, see paistab kohe välja kuidas ta partnereid edasi viia oskab. Tema ja Kristina Tennokese vääriksid küll partnereid, kes finaali pääseks," kirjutab üks Kiigajaani fänn.

Ta ei ole kaotanud lootust, et näeb Markot ka uuel hooajal: "Markol võiks olla järgmisel korral partneriks - kas mõni balleriin näit. Mari Savitski- etendusi ja edu jätkub, või siis praegu noorte hulgas popp aeroobikatreener Kadri Kõiv - rahvusvahelisi auhindugi pidi olema või siis Kaja Kallas, kes on "Sõlekeses" tantsinud. Väga naiselikud kujud kõik"

4. Koit Toome tuli raginal tagasi

"Üks suurimaid võitjaid on kindlasti olnud Koit Toome. Vahepeal oli ta üsna kustunud täheke, aga tantsusaade tõi ta Eesti popitaevasse raginaga tagas." Tõsi ta on! Seda on Koit Toome ka ise rääkinud.

5. Vilja Savisaar ärkas ellu

"Üks võitjatest on kindlasti Vilja Savisaar, kes on isegi öelnud, et tänu tantsusaatele sai aru, et elab veel! Lahutus ja uus mees, ehk polekski seda juhtunud kui poleks tantsusaadet olnud," rõõmustab kommentaator Vilja Savisaar-Toomasti võidu üle.