1. Beatrice oli kummut!

"Imestama pani, et ukrainlane, kellele tants on sündides kaasa antud, oli täielik puujalg. Teda meedias nähes kangastub alati tema pilt tantsupõrandal. Kas inimene,kel pikk elu selja taga siis sugugi oma võimeid ei tunne või blokeerib suur EGO kriitilise meele täiega," ohkab üks lugeja.

2. Reet Linna ei osanud kaotada

"Totaalselt tegi enda margi täis ikka Reet Linna, kes reformierakonnalt hääli nurus ja üldse kaotada ei osanud. Ja siis veel mitu korda seletas, kui nooruslik ta on ja kuidas tema tantsupartner üldse ei uskunud, et ta tegelikult NII vana on," arvustab kommentaator telenägu Reet Linnat.

3. Katrin Karisma täielik fiasko

"Oli kahju Karisma Katrinist, täielik fiasko! Laval lõbus ja särtsakas on ta olnud, aga seal oli väga vilets tantsija, isegi uskumatu. Eks tegelikult on nad kõik parajad klounid, et üldse sellisesse saatesse ronivad, nagu mõni, kes ei oska oma armumistki tagasi hoida, võiks ikka rahvamassi eest midagi osata varjata. Mõttetu saade ja kuulsusi....kas neid seal siis on? Kuulsus ja tuntus on 2 eri asja."

4. Stig Rästa - põhjendamatult kõrge enesehinnang?

Kriitikat saab ka sellel hooajal tantsusaates osalenud Stig Rästa: "Stig Rästa näitab ennast üha ebameeldivamast küljest. Sellel mehel on küll mitte millelelgi tuginev ülikõrge enesehinnang. Ebameeldiv oli vaadata tema solvumist juba Eesti Laul 2011, kui vaatamata sõpradest muusikute ponnistusele tuli võitjaks ikkagi Getter Jaani. Sama keskpärane kui tema muusika on ka tants. Talle endale nähtavasti tundub, et on "parketilõvi"! Need jubedad käed, mis loperdavad nagu märjad kaltsud tuule käes! Stigile soovitaks küll maa peale tagasi tulla ja ennast kõrvalt vaadata. Realistlikumat suhtumist enda puudustesse ja kriitikameelt oleks hädasti tarvis. Loodetavasti on järgmine väljakukkuja - juba ammu oleks aeg."

5. Piret Järvis oli uskumatu puujalg

"See, kes tantsida ei oska, täidab samuti formaati. Üllatav oli Piret Järvise ebamusikaalsus. Meenuvad need korrad, kui ta pidi kahe viimse paari hulgas tantsu uuesti esitama, et saatesse jääda. Aga kokkuvõttes ilus tüdruk," hinnatakse lauljatar Piret Järvist.