1. Kui Liisa Sloveenia hurmurit Žigat sängi üritas meelitada


Ehtsale abielule kohaselt, pidid noored ööbima ühises voodis. Kui Heleni ja Kalvi-Kalle kodus sujus kõik loomulikult, siis Liisa korteris oli olukord pisut pingelisem ning näitsik üritas olukorda lahendada lustlikult, ent piinlikult. “Ma tahan ainult magada. Sina püsid enda poolel ja mina enda poolel,” panin Sloveeniast pärit maailmarändur Žiga reeglid koheselt paika.

Heleni ja Kalle vaheline keemia arenes teiseks õhtuks lausa nii kiiresti, et juba teisel ööl otsustasid noored katta magamistuba filmiva kaamera kinni ning nautida läheduse ülimat faasi. Öö saabudes ei tahtnud ka Liisa midagi saatuse ega ebamääraste vihjete hooleks jätta ning võttis sihiks maailmarändur ära kodustada: “Ma seksin sinuga niikuinii enne kui sa ära lähed,” hoiatas ta Žigat.

2. Kui Kalvi-Kalle andis Heleni välimusele hävitava hinnangu

Helenile meeldib meigiga mängida, ent saates selgus, et Kalvi-Kalle eelistab hoopis loomulikku välimust. Kui Helen nägi kaks tundi vaeva, et end mehe jaoks ilusaks teha, andis too oma hävitava hinnangu. "No vaadates Heleni meiki, mis ta siin kaks tundi järjest vorpis endale, siis võib vabalt öelda, et kole kui öö."

3. Kui Rimis peeti toidusõda: Helen vs Pertti ja Liisa vs Sten

Et näha, kas mõlema mehekandidaadiga sobitakse ka argielus, suundusid paari kohe pärast esimest kohtumist koos toidupoodi. Helen ja Perrti pöörasid aga vaid mõne poes veedetud minutiga suhkru pärast tülli — Pertti magusat ei armasta, ent kuna Helenil pole iial olnud kehakaaluga probleeme, siis sööb tema alati seda, mille järgi isutab. “Sa reaalselt üldse ei vaata, mida sa endale suhu paned?" tänitas Pertti. Heleni jaoks oli ootamatu, et mees talle oma arvamusi peale surub ja nii vähe hingamisruumi jätab.

Ka Steni ja Liisa osturetk ei sujunud just kõige libedamalt. Liisa muutus Steniga ootamatult nõudlikuks ja jooksutas õhtusöögiks kala valinud Stenil lausa juhtme kokku: “Vali siis! Sina teed ju süüa, mitte mina,” käsutas naine. Kui möödunud nädalal vitsutas näitsik Sloveenia hurmuri poolt valmistatud vorstipitsat, siis sel korral ei kõlvanud talle miski. “Ma püüan elada süsivesikuvaba elu,” teatas ta.

4. Kui Pertti Heleni magamistoas välja kupatas


Heleni ja Pertti lahkarvamused jätkusid magamistoas. Algul sujus tekialune vestlus meeldivalt, kuid varsti kupatas mees Heleni voodist minema, sest tema arvates pole sobiv telefoniga voodisse ronida. Helen oli nördinud, sest talle oli päeva jooksul telefoni kuhjunud hunnik vastamata meile ja tahtis nendega kiirelt enne magama jäämist tegeleda: "Pertti ei luba mul voodis telefoniga midagi teha. Kuna voodis ei tohi, pidin ma kauem arvutis istuma, et kõik oma asjad tehtud saada." "See nutimaania häirib väga. Ma kasutan ka nutitelefoni, aga mõistuse piires," seletas Pertti.

5. Kui Helen saatis Pertti varem koju, et Kalvi-Kallega salaja nahistada


Kui Helenil ja Liisal oli ees viimane päev oma teiste meeste Pertti ja Steniga, siis mindi kogemuse lõpetuseks klubis peol, ent nüüd juhtus midagi enneolematut. Helen saatis Pertti veel päeva varem minema, et tema esimene prooviabikaasa Kalvi-Kalle saaks kangelasena tuppa saabuda ja Heleni voodisse pugeda.


6. Kui Madis Liisat romantilise massaažiga kostitas


Vaatamata Madise vaiksele olekule hakkasid selles kooselus sädemed kohe lendama. Kui eelmise kaasa vastu oli Liisa veidi tõre, siis Madist tervitas ta lausa terve igaviku kestva embusega. “See, mida ma nägin, oli meeldiv,” rõõmustas Madis, kes pärast paari esimest ühist romantilist õhtusööki kostitas naist ka romantilise massaažiga.